Demcsák Zsuzsa ilyen karcsúra fogyott: dögös ruhában mutatta meg alakját
Demcsák Zsuzsa indiai származású férje mellett áttért a vegetáriánus étrendre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsát magas, karcsú nőként ismerték meg tévénézők a kilencvenes években, és irigylésre méltó alakját a hosszú évek során is megőrizte. 

A Life TV Bréking című műsorának háziasszonya néhány hónap alatt még vékonyabb lett, mint korábban volt. A változást vegetáriánus életmódjának köszönheti. 

Demcsák Zsuzsa fogyott, miután vegetáriánus lett

Indiai származású férje, Krishan révén új ételeket és ízeket ismert meg, a konyhában is sokat tanult tőle. 

- Nem érzem magam nehéznek, amit egyébként az emésztőrendszerben lerakódott méreganyagoknak köszönhetünk. Ezek kipucolódnak azzal, hogy egészségesen étkezünk. Nem a fogyás a cél, hanem a test átalakítása - mesélte a Blikk Nők Extra tavaszi számában. 

Nemcsak karcsúbb lett, hanem frissebbnek és fittebbnek is érzi magát, amióta vegetáriánus ételeket fogyaszt. 

- Könnyebben beindulnak az ízületeim reggelente még télen is, és sokkal jobban alszom.

A cikk az ajánló után folytatódik

Demcsák Zsuzsa szerint a böjti időszak is jól mutatja, hogy a szervezetnek jót tesz a méregtelenítőkúra, ami által kitisztul. 

- Még egy csirke megemésztése is egy teljes napba kerül. Azzal van elfoglalva a szervezet, hogy oda csoportosítja az energiáit, miközben ezt másra is fordíthatná. Például szellemi igénybevételre. Átrendeződnek ezek az energiafelhasználások, ha nem a hús emésztésével van leterhelve. 

A 42 éves sztár szerint mindenkinek fel kell ismernie, mit kíván a teste. Nem baj, ha valamit megkívánunk, de legyünk mértékletesek. A gyermekei továbbra is esznek húst, az ő számukra külön ételek készülnek a konyhában. 

Balássy Betty ennyit fogyott

Varga Feri felesége tíz éve küzd a pluszkilókkal: minden szülés és szoptatás után elkezdett diétázni, a méregdrága étrend-kiegészítőktől a divatos fogyókúrákig sok mindent kipróbált, ám a várva várt siker elmaradt. Újév óta viszont elhagyta a cukrot, a lisztet és a nassolást, ennek köszönhetően hat hét alatt tíz kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük