Demcsák Zsuzsa édesanyja kortalan és elegáns nő - Mária először szerepel címlapon a lányával
Demcsák Zsuzsa legnagyobb támasza édesanyja, aki a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa sok mindenben az édesanyjára ütött. Mindketten igazi anyaoroszlánok, akik a családjukért bármire képesek, és mindkettejükből sugárzik az elegancia. 

Demcsák Mária kortalan, elegáns jelenség - írja a Best magazin, amelynek címlapján először láthatjuk anyát és lányát. 

Demcsák Zsuzsa édesanyja

Ismert üzletasszony, a Piac & Profit gazdasági magazin alapítója, a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja, gazdasági szakújságíró, lapalapító, kiadó, aki profi válságkommunikációs és jogi tanácsadó is lett a lánya mellett, a krízishelyzetekben - különösen a válás során - segítette, ahogy tudta. Az elmúlt években azt viselte nehezen, amikor igaztalan támadások érték fiatalabbik gyerekét. 

- Minden újabb nehézségnél végigvettük, mi a teendő, és ha kellett, megtettük a jogi lépéseket. (…) A legfontosabb az volt, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Soha egy percig nem éreztettük velük, hogy baj van. Zsuzsában pedig közben folyamatosan tudatosítottam, hogy mennyire büszke vagyok rá. Okosnak, gyönyörűnek és elképesztően jó anyának tartom - mesélte a hetilapnak Mária. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Akkor is a lánya mellett állt, amikor Demcsák Zsuzsa életében egyik napról a másikra felbukkant Krishan. Amikor az üzletasszony először hallotta a gyerekétől, hogy férjhez ment egy indiai férfihoz, először azt hitte, viccel. 

Amikor a műsorvezető hazaért Ázsiából, első dolga volt, hogy párját és édesanyját összekösse videóhívással. Kellemesen elbeszélgettek, de Mária még ekkor sem tudta komolyan venni, mert a lányát minden közös nyaralásukon legalább öt férfi feleségül akarta venni, miután megpillantották. 

Ma már azt gondolom, hogy Krishant a Jóisten küldte.

Fantasztikus a nyugalma, a bölcsessége. A lányom tökéletesen boldog mellette. Eltűnt a gesztusaiból az állandó védekezés, a félelem. A gyerekek is rajonganak érte. Krishan eljött a lányom után minden egzisztenciáját felszámolva - árulta el. 

Az indai férfi és a magyar anyós között tökéletes az összhang, lassan már szavak nélkül is megértik egymást. Mária boldog lenne, ha Zsuzsának és Krishannak közös gyermeke is születne. 

- Krishan elképesztően letisztult tudatossággal él, hihetetlenül intelligens. Sokszor nem is kell beszélgetnünk, mert érezzük, mit akar a másik. Azt sem titkolom, nagyon örülnék egy újabb unokának…

Demcsák Zsuzsa esküvője

Az Ázsia Expressz 2 forgatásán, tavaly áprilisban a helyi szokások szerint férjhez ment az indiai Krishanhoz, napra pontosan az egyéves évfordulójukon pedig Magyarországon is összeházasodtak. A műsorvezető egy aranyszínű blézert és egy vajszínű, földig érő ruhát viselt.

Ezt is szeretjük