Tolvai Reni bevallotta, plasztikáztatott: 20 kilós fogyása nyomot hagyott a testén
Tolvai Reni az elmúlt két évben teljesen átalakult, bár minden porcikáját feszessé tette az edzéssel, a karjával nem volt megelégedve.

tolvai-reni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni 2020 nyarán határozta el, hogy végleg leszámol a pluszkilókkal. Bár azelőtt is odafigyelt arra, mit eszik, a show-biznisszel járó rendszertelen életmód miatt mégis néha felszaladtak rá a pluszkilók.

Életmódváltással és rendszeres sporttal ért el maradandó eredményt, az elmúlt két évben összesen 20 kilótól szabadult meg. Egy ilyen nagymértékű fogyás nem múlik el nyomtalanul. Bár a teste minden porcikáját feszessé tudta varázsolni a megfelelő edzésmóddal, a karjával nem volt elégedett.

Tolvai Reni plasztikáztatta a karját

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult, aki egy olyan forradalmi eljárást ajánlott neki, amelyet a hollywoodi sztárok már régóta használnak, de hazánkban még teljesen új.

- A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel vágás és heg nélkül történt a műtét - ecsetelte a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

November közepén végezték el rajta az operációt, a belső karján lévő, alig látható hegek márciusra fognak teljesen eltűnni. Azt mondta, teljesen más emberré vált azóta: máshogy beszél, sőt máshogy is énekel, az egész kisugárzására kihat, hogy visszanyerte az önbizalmát.

Tolvai Reni 2018 októberében a Sztárban Sztár című műsorban, és 2021 novemberében a Dancing with the Stars fellépőjeként.
Tolvai Reni 2018 októberében a Sztárban Sztár című műsorban, és 2021 novemberében a Dancing with the Stars fellépőjeként.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár, Instagram/Tolvai Reni

Sokat tesz azért, hogy mindezt meg is tartsa: a lakása egyik sarkában kialakított egy saját kis konditermet, hogy soha ne legyen az a kifogása, nincs kedve kilépni az otthonából. Az étkezés terén is szigorú.

- Azt mondják, kell néha egy kis „bűnözés”, nassolás, de nem! Én akkor érzem jól magam, ha mindent helyesen csinálok. Például, ha rosszul táplálkozom, mert megkívántam valamit, akkor a következő napom pokol.

Magyar sztárok fogyása 2021-ben

Nem Tolvai Reni az egyetlen híresség hazánkban, aki jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb sztárfogyásait mutatjuk meg.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük