Járai Mátét és Gáspár Evelint mentő vitte el a Survivor forgatásáról: az egész csapatot baleset érte

A Survivor celebcsapatát hajóbaleset érte, amikor visszaszállították őket a szigetre.

Augusztus 30-án elstartolt az RTL Klubon a Survivor legújabb évada, amelynek pikantériáját az adja, hogy idén nemcsak civilek szállnak harcba az elemekkel, az éhséggel, a nehéz fizikai megpróbáltatásokkal és egymással, hanem egy celebcsapat is indult ellenük. 

Április közepén derült ki, kik azok a magyar sztárok, akik bevállalták a részvételt a világ egyik legkeményebb realityjében. 

Járai Mátét és Evelint mentő vitte el

Járai Máté és Gáspár Evelin nagy reményekkel utaztak ki Dominikára, ám a hetedik versenynapon olyan történt velük, amelyre nem számítottak: társaikkal együtt ijesztő hajóbalesetet szenvedtek. A védettségi játékról a Huraca’n csapat szigetére tartva egy óriási hullám csapódott a járműnek, ennek következtében az összes versenyző a vízbe zuhant.

survivor-1
Fotó: RTL Klub/Survivor - Celebek a civilek ellen!

- Amikor jöttünk hazafelé a védettségi játékról, elég nagy szélvihar volt, egy óriási hullám csapott be a hajóba, ami gyakorlatilag letarolt mindenkit. Egy kiütéssel felérő pofont kaptunk bal oldalról, elég ijesztő volt. Evelin és Máté komolyabb fájdalmakra panaszkodtak, kórházba kellett menniük, csak imádkozni tudtunk azért, hogy ne legyen semmilyen komoly bajuk - számolt be Filipánics Bálint, akit a nézők az Éjjel-nappal Budapest és a ValóVilág 10 című műsorokból ismerhetnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Míg Járai Máté a fejét fogta úton a kórház felé, addig Gáspár Győző lányának a karja sérült meg. Evelint lelkileg is megrázta az eset, nem akart önhibáján kívül kiesni a versenyből.

- Nagyon megtörne lelkileg, ha nekem itt a verseny véget érne, és remélem, hogy nem fog itt véget érni. Nem szeretnék kiesni egy olyan sérülés miatt, amit nem a versenyben szereztem - mondta könnyek között.

A két híresség egy éjszakát töltött a kórházban, megannyi vizsgálat és ellenőrzés után az orvosaik úgy ítélték meg, visszatérhetnek a társaikhoz a szigetre. 

survivor járai
Fotó: RTL Klub/Survivor - Celebek a civilek ellen!

- A kórházban fekve sokszor jöttek olyan gondolatok, hogy esetleg feladom a játékot, de azért kemény fából faragtak. Hiszem azt, ez csak egy jel volt, hogy érkezzek meg a játékba, szívjam fel magam még jobban, és mutassam meg, hogy itt nekem helyem van - magyarázta a visszatérés után a 27 éves sztár.

Gáspár Evelin bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelinnek 27 éves korára milyen irigylésre méltó lett az alakja, amivel nemcsak ő maga is elégedett, hanem másokat is motivál. 

Gáspár Evelin 27 éves lett: most először mert bikinire vetkőzni

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük