Járai Mátét alig ismerni fel: a Reggeli műsorvezetői visítoztak, amikor meglátták
Járai Máté közel ötvennapos forgatás után tért haza Dominikáról, a Survivor forgatásáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április közepén derült ki, hogy kik alkotják az RTL Klub Survivor című túlélőshow-jában a celebek csapatát. Ekkor már forogtak az ötödik évad kamerái Dominikán.

Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor-szériákban már bevett szokás a celeb versenyzők részvétele. Itthon a 2021-es lesz az első évada, amelyben a civil versenyzőkkel szemben ismert emberek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket.

Járai Máté a Survivor egyik szereplője 

Az egyik celeb szereplő a színész és műsorvezető Járai Máté, aki igazi meglepetésvendégként érkezett a mai Reggelibe. Kolléganői, Peller Anna és Szabó Zsófi a feleségét, Járai Kírát várták, és visítoztak, amikor meglátták, ki érkezett meg helyette egy fürt banánnal a stúdióba. 

jarai-mate1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az előbbi azt is megállapította, hogy a 42 éves sztár sokat fogyott, az utóbbi pedig azon lepődött meg, a színésznek mennyire jól áll a szakáll.

- Jesszusom, elfogytál, te ember! - mondta neki, majd az arcszőrzetet látva közölte: Tom Hanks lett belőle. 

Az amerikai sztár a Számkivetett című filmjében egy szigeten rekedt túlélőt alakít, akinek egyre hosszabb lett a szakálla. Járai Máté új külsejéről megoszlottak a vélemények: volt olyan néző, aki szerint nem előnyös, sőt borzalmas a szakálla, míg mások szerint nagyon jól áll neki, ahogy az is, hogy lebarnult, mert ezzel még látványosabbak a világos szemei. 

Járai Máté a Survivor celebcsapatának fotózásán, és a mai Reggeliben.
Járai Máté a Survivor celebcsapatának fotózásán, és a mai Reggeliben.
Fotó: RTL Klub/Survivor, RTL Klub/Reggeli

- Baromi jó, hogy így lefogytam. Csak víz és banán - árulta el a reggeli műsor Facebook-live bejelentkezésében, amiben hozzátette: most néz ki úgy, mint általában, csak a karanténban felszaladt rá pár pluszkiló. 

A forgatásról nem sokat beszélhetett, annyit mondott, hogy a kemény földön, a bogarak között aludtak, amivel Dominikán nem volt gondja, de miután hazaérkezett, és befeküdt a saját ágyába, elfeküdte a nyakát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Járai Máté arról is beszélt, miként élte meg azt, hogy imádott nagymamája, Törőcsik Mari akkor hunyt el, amikor ő a túlélőshow-t forgatta. 

jarai-mate3
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az egyetlen dolog, ami nagyon bántott, miután hazajöttem ez után a közel ötvennapos forgatás után, hogy miért nem voltam ott Törőcsik nagyanyám temetésén. Tudtam, hogy nagyon beteg, ezért nagyon valószínű volt, hogy amikor visszajövök a forgatásról, nem fog már élni. A végakarata az volt, hogy a nagynéném, Teréz lánya és az ő párja beleszórja a hamvait a Tiszába. Nemhogy én nem voltam ott a temetésen, hanem a saját további rokonok sem. Az volt a végakarata, hogy ne legyen ez egy nagy, állami temetés, csak nagyon szűk körű. 

A 2021-es Survivor celebcsapata

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a nyolc híresség, aki a civilekkel méri össze tudását a 2021-es Survivor című műsorban. 

Ezt is szeretjük