A Barátok közt színésznője és az RTL Klub műsorvezetője is a Survivor celebcsapatát erősíti

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása: ők a celeb játékosok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása. Az ötödik szériában ezúttal a civil versenyzők hírességekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. 

Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor-szériákban már bevett szokás a celeb versenyzők részvétele. Itthon a népszerű túlélőshow-nak ez az első évada, amelyben ismert emberek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket.

A 2021-es Survivor celebcsapata

Az RTL Klub most nyilvánosságra hozta a celebek csapatának névsorát. Az egyik résztvevő a színész Járai Máté, aki az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője, és aki a Nyerő Párosban már megmutatta, hogy nem retten meg sem a fizikai kihívásoktól, sem a szédítő magasságtól. Ez az oka, hogy Törőcsik Mari unokája nem vesz részt a színészlegenda temetésén. 

"Életem talán legnehezebb kihívása: forog a SURVIVOR! Én is a játékosok között! Drukkoljatok nekem, hogy elhiggyem magamról: túlélő vagyok, nem áldozat!!! Ölellek Benneteket" - olvasható a közösségi oldalán kitett posztban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Felesége, Járai Kíra a Reggeliben azt mondta, furcsa számára a helyzet, mert amióta a férjét ismeri, egy nap nem telt úgy, hogy ne kommunikáltak volna valahogy egymással. 

- Én ezerrel nyomtam, hogy egy ilyen kalandot szerintem nem lehet kihagyni, én rögtön mennék, és ez megint egy elképesztő önismereti utazás. Úgy voltam vele, hogy mostanában amúgy is sokat voltunk együtt, jót fog nekünk tenni egy kis különlét, fejlődnünk kell, hogy megálljuk-e a helyünket egyedül, egymás nélkül. Kb. az elutazása előtt jöttem rá, hogy tényleg elmegy, és akkor jött a pánik mindkettőnknél. 

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a nyolc híresség, aki a civilekkel méri össze tudását a 2021-es Survivor című műsorban. 

Ezt is szeretjük