Janicsák Veca lehülyézte a férjét - Demcsák Zsuzsát is rendesen kiosztotta
Janicsák Veca a férje mellett több versenyzőre is kiakadt az Ázsia Expressz 2-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel hét éve alkotnak egy párt, egy kislányuk is van, Emma 2016 januárjában született. Azért vállalták az Ázsia Expressz 2-ben való szereplést, mert szeretnek utazni, és egy életre szóló kalandként tekintettek a felkérésre, amelynek során ismeretlen élethelyzetekben még jobban megismerhetik egymást. Az eddigi részek alapján az biztos, hogy Ábel a nyugodt, higgadt fél a házasságukban, az énekesnő pedig mindig kimondja, amit gondol, és hamar felpaprikázza magát - sokszor a férjét sem kíméli. 

A nézők és a versenyzők egy részének nem is tetszik, ahogy Janicsák Veca a TV2 reality műsorában a férjével viselkedik.  

janicsak-veca-fb
Fotó: TV2/Ázsia Expressz 2

- Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával - mondta augusztus végén Demcsák Zsuzsa a Borsnak

A kedd esti adásban az énekesnő úgy kiakadt Ábelre, hogy le is hülyézte. A probléma forrása az volt, hogy amikor bollywoodi plakátokon kellett bizonyos személyeket beazonosítaniuk, az énekesnő meg volt győződve róla, hogy felismert valakit, de a férje nem értett vele egyet, továbbment, nem akart egy képnél leragadni. 

- Fejezd be! Hát nem igaz, hogy ennyire hülye vagy, hogy nem veszed észre még mindig?! Én nem hiszlek el! Ennyire nem lehetsz sötét, hogy egy ilyen feladatnál bukunk el megint - fakadt ki az énekesnő. 

A káromkodással akkor sem fukarkodott, amikor Demcsák Zsuzsáról és Kandász Andiról beszélt. 

- Hülye sértődött…, hülye ***, megkavarják a szálakat - kereste a hétfői adásban a szavakat Janicsák Veca, akit férje azzal próbált nyugtatni, hogy barátnője, Horváth Gréta és párja már döntősök. 

- Meg van hazudtolva. A renoméját elrontja a két hülye nő - mire Ábel azt kérdezte, milyen szavahihetősége van egyáltalán Demcsák Zsuzsának. - Hát nem tudom. A sportszerűtlenség az egy dolog, azon még át lehet lépni, de a hazugságot, amikor valaki hazudik egy másik ember kárára, azt nem tudom megérteni. Felfogni sem, hogy erre miért van szükség - borult ki a 29 éves sztár, aki már az első héten kiakadt Demcsákra, amiért az nem viszonozta a hajszában a köszönését. 

Janicsák Veca Gáspár Evelinnel is összerúgta a port a hétfői adásban. Azt mondta neki, szerinte egyetlen problémája van az egész élettel: az, hogy nem tudja, mi az a barátság. Erre Evelin azt válaszolta, nem is akarja tudni, mert szerinte az egy kamudolog. 

- Ez a te szegénységi bizonyítványod. És nem értem, azt mondod, hogy te nem szereted a feszültséget, pedig te kelted a feszültséget folyamatosan - vágta hozzá az énekesnő Gáspár Evelinhez. 

- Te mit csinálsz most épp? Belém próbálsz állni. Én rád hagyom - reagálta szűkszavúan a kritikára Evelin. 

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

Demcsák Zsuzsa valóban szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal áprilisban házasodtak össze. A férfi július végén érkezett Magyarországra, Demcsák Zsuzsa pedig szemmel láthatóan boldog, erről árulkodnak azok a fotók is, amiket a Facebook-oldalára posztolt.  

Ezt is szeretjük