Gáspár Evelin kiakadt Janicsák Vecára - Nem tett lakatot a szájára
Az Ázsia Expressz 2 hatodik adásában Gáspár Evelin és Janicsák Veca keveredett egy kisebb vitába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan Ázsia Expressz 2 rész, amelyben ne történne a játékosok között kisebb-nagyobb összezörrenés, a tegnap este adásba került hatodik rész is tartogatott feszült pillanatokat. Gáspár Evelin és Janicsák Veca között egy kisebb konfliktus is kialakult.

A műsor legelején a játékosoknak az volt a feladatuk, hogy meghatározzák, mely ellenfél párost kedvelik a legjobban, és kik azok, akiket a legkevésbé szívelnek. A leadott szavazatok alapján a műsor szerkesztői a legkedveltebb duónak - Gáspár Evelinnek és Gáspár Zsoltinak - és a legkevésbé népszerű párosnak - Kandász Andreának és Demcsák Zsuzsának - adtak előnyt a feladatok elvégzésére. Mindez sokat segített a két párosnak, ugyanis sikerült a legjobb háromba bekerülniük, így esélyt kaptak arra, hogy medált szerezhessenek. Janicsák Veca és férje, Ábel ért be harmadik helyre, így ők is megküzdhettek a medálért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Zsolti és @zsdemcsak nagyon belehúztak a taktikai lépésbe! #azsiaexpressztv2 #tv2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

A játék arról szólt, hogy minden csapatból egy valakinek rá kellett ülnie a mérleg egyik felére, a másik tagnak pedig át kellett eveznie egy csónakkal a túlpartra, ahol a gyümölcsöket be kellett szereznie, majd miután visszaevezett, rá kellett pakolnia azokat valamelyik ellenfél mérlegére. Akinél a leghamarabb kiegyenlítődött a mérleg, rögtön kiesett.

A csavar az volt, hogy nem a csapattagoknak kellett eldönteniük egymás között, ki fog a mérlegre ülni, és ki fog gyümölcsöt hordani, hanem a két ellenfél páros osztotta a lapokat. Így ez a feladat nemcsak a gyorsaságról szólt, hanem a taktikáról is. Amikor Janicsák Veca és férje sorsát kellett megvitatniuk Gáspár Evelinéknek és Demcsák Zsuzsáéknak, úgy döntöttek, Ábel hordja a gyümölcsöket, Veca pedig maradjon a mérlegen, hiszen az ő súlya kisebb, így kevesebb gyümölccsel is hamar ki lehet őt ejteni a játékból. Ez a taktika Evelin fejéből pattant ki.

janicsák-veca-és-gáspár-evelin
Fotó: TV2/Ázsia Expressz 2

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is Veca mérlegére pakolta a gyümölcsöket, Ábel meg is kérdezte feleségétől, kire rakja a gyümölcsöket, erre Veca azt mondta, hogy a Kandász Andreáék kapják inkább a plusz súlyokat, mert Evelinéktől nem sajnálja, hogy újabb medált szerezzenek. Szerinte ők nagyon őszintén játszanak, és mindig bevállalják, amikor taktikáznak, ellenben Demcsák Zsuzsáékkal.

Kandász Andrea erre azzal reflektált, hogy valakit mégis gyorsan ki kell ejtetni a játékból, és az volt a leggyorsabb megoldás, ha Janicsák Vecáékkal teszik ezt meg. Eközben Ördög Nóra megkérdezte Evelin véleményét is, aki csendben hallgatott.

- Bevallom, hogy ez a taktika tőlem indult, mert bíztam abban, hogy az Ábelék majd megmondják, hogy inkább a Zsolti üljön itt, tekintve az egészségi állapotát, de hát nem így lett. Én is kicsit berágtam, és jött ez a taktikám - magyarázta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar nagyon szurkolt Zsoltinak, hiszen már nem volt sok hátra! #azsiaexpressztv2 #tv2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

Janicsák Veca rákontrázott, hogy ő bizony nem szerette volna, ha Gáspár Zsolti csinálta volna a nehezebb fizikai feladatot, ám Evelin szerint ez nem számít, a végkimenetel a lényeg. Az énekesnő kicsit ki is fakadt, hogy mindig olyan emberek haragszanak meg rá, akiket egyébként megvéd.

- Én nem haragudtam meg rád, csak utána én is léptem egyet, nem álltam meg egy helyben. Ez egy játék, most játszunk, elő kell venni a nem szép arcodat olykor - zárta a vitájukat rövidre Gáspár Evelin.

Végül Evelin taktikája bevált, először Janicsák Veca és férje, másodszor pedig Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa esett ki, így Gáspárék megszerezték a második medáljukat.

A tegnapi adásban egyébként nem csak az utolsó játékban akadt ki kicsit Gáspár Evelin Janicsák Veca viselkedésére, a műsor elején még Zsoltival kitárgyalták a szimpátiaszavazás végkimenetelét. A lány szerint egyre jobban beindult a versenyzők között a klikkesedés. Pont elkapta azt a pillanatot is, amikor egyszer Janicsák Veca és Horváth Gréta nagyon összenézett valami miatt.

- Nagyon veszélyesek lesznek ők itt, ha elkezdenek ellenünk szövetkezni, mert amúgy a Gréti egy nagyon irányítható, befolyásolható lány Vecával ellentétben, aki szerintem egy picit gonosz és rosszindulatú néha. Tud ő áskálódni keményen - mondta el véleményét ellenfeléről.

Gáspár Virág így megváltozott

Gáspár Evelin húga, Virág júliusban ünnepelte 17. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Győzike show óta a Gáspár család legkisebb tagja.

Ezt is szeretjük