Janicsák Veca szexi bőrnadrágban mutatta meg alakját - A Dalban így lépett fel
Janicsák Veca eddig még soha nem látott formációban állt A Dal színpadára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. február 27-én az első elődöntővel folytatódott A Dal, a műsorban a versenydalok már akusztikus változatban tértek vissza. 

Bari Laci, a Kaukázus és Katona Petra a zsűri döntése alapján, a Mudfield pedig a közönség szavazatainak köszönhetően jutott tovább A Dal 2021. március 13-i döntőjébe. 

Janicsák Veca A Dalban

A Duna Televízió nézői szombat este egy extra produkciót is láthattak: a dalválasztó show egyik zsűritagja, Ferenczi György is színpadra lépett.

A szájharmonika-művész és a Rackajam eddig még soha nem látott formációban, Janicsák Vecával adott elő egy produkciót. A kétszeres eMeRTon-díjas zenész és a Fonogram-díjas énekesnő mindössze egy próba után először zenélt együtt, és olyan jól megtalálták a közös hangot, hogy biztosan lesz a jövőben újabb közös projektjük.

janicsak-veca-a-dal
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- A közös munka több volt, mint élmény, főleg, hogy most el vagyunk zárva hermetikusan a zenéléstől, az, hogy az ember élőben zenélhetett ilyen fantasztikus muzsikusokkal, fantasztikus érzés volt. Leírhatatlan! Részemről természetesen nem lesz akadálya annak, hogy összejöjjünk és zenéljünk - áradozott a műsor után az énekesnő. 

janicsak-veca-a-dal2
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

A 31 éves sztár nemcsak énekhangjával, hanem ruhájával is lenyűgözte a nézőket. A virágos blúzhoz egyszerű, fekete blézert, de egy nagyon dögös bőrnadrágot húzott, ami kiemelte nőies alakját. 

Radics Gigi A Dalban

Az énekesnő kislánya születése után négy és fél hónappal a Duna Televízió képernyőjén tért vissza a színpadra. A zsűritagok dicsérték a produkciót, tovább is jutott az elődöntőbe, a nézők szerint pedig az énekesnő gyönyörű volt, ruhája ugyanakkor nem nyerte el mindenkinek a tetszését. 

Ezt is szeretjük