Szemüveges, duci kisfiúként ismertük meg - Mára piszkosul jóképű énekes lett Bari Laci
Bari Lacit A Dal negyedik fordulójában láthattuk ismét képernyőn a Féltelek című számmal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szemüveges, duci kisfiúként ismerte meg 13 évesen az ország Bari Lacikát a TV2 2013-as Az ének iskolája című műsorában. 

Mára rengeteget változott, a húszéves fiatalember nemcsak jóképű, hanem izmos, és 191 centi magas. 

Bari Laci A Dalban

Az ének iskolája után láthattuk a 2016 novemberében indult és 2017 februárjában véget ért Sztárban Sztár + 1 kicsiben is Peter Šrámek oldalán.

Az ének iskolája döntőjében az akkor 17 éves Radics Gigivel.
Az ének iskolája döntőjében az akkor 17 éves Radics Gigivel.
Fotó: TV2

A műsor óta rengeteget változott, fogyókúrába is kezdett. Szigorú étrenddel és kemény edzéssel 14 kilót adott le. 

A Sztárban Sztár + 1 kicsiben Peter Šrámekkel.
A Sztárban Sztár + 1 kicsiben Peter Šrámekkel.
Fotó: TV2

- Befejeztem Miskolcon a Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumot klasszikus és dzsesszzongora szakon, leérettségiztem, és most egy helyi zeneiskolában dolgozom pedagógusasszisztensként. A konzervatóriumban egyébként több zenekart is alapítottam, és velük több versenyen is indultam. Egy romániai jazzfesztiválon pedig első magyarként nyertem meg a szólóénekes kategóriát. Számos koncertem volt, még a Müpában is felléptem - mesélte a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A jazz után a pop műfajában is szeretné megmutatni magát. Bari Laci Féltelek című saját szerzeménye bekerült A Dal 2021-es produkciói közé, a negyedik válogatóban hallhatták a nézők a Duna Televízióban szombat este.

- Ezt a dalt megálmodtam, felébredtem, és megírtam. Ott volt bennem egy történet, ahhoz kerestem harmóniavilágot és hangszerelést. Ez a szám arról az érzésről szól, amikor már nem vagy együtt valakivel, de még továbbra is félted.

A negyedik válogatót végül Bari Laci nyerte, a legmagasabb pontszámmal, 37 ponttal jutott be az elődöntőbe. Mező Misi felállt, és meghajolt előtte, a zsűritag szerint Bari Lacinak 20 évesen oktatnia kellene sok magyar zenésznek, hogyan kell dinamikázni. Hihetetlen alázattal és tehetséggel nyúlt a dalhoz, az pedig külön tetszett az énekesnek, hogy nem akarta "széténekelni", túltolni.

bari-laci-a-dal
Fotó: Facebook/A Dal

Ferenczi György úgy vélte, a napjainkban főként az Amerikai Egyesült Államokban trendi afroamerikai zenében világszínvonalú volt az előadás, és díjazta, hogy végig építkezett a dal. Vinze Lillát annyira lenyűgözte, hogy maximális, tíz ponttal jutalmazta. 

Fásy Zsüliett 23 éves korára bombázóvá fogyott

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget, összesen több mint 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük