Radics Gigi gyönyörű volt A Dalban, de a ruhája kapott hideget-meleget

Radics Gigi ruhája figyelemfelkeltő és különleges volt, de nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta világra kislányát, Bella Szófiát. A csöppség érkezése a zenei karrierjére is hatással volt, Egy vagy velem című dalát még a várandóssága alatt írta az édesapjával. 

A szerzeménnyel decemberben bekerült a 2021-es A Dal című műsor negyven kiválasztott dala közé, azt az elmúlt szombaton, a negyedik válogatón adta elő. 

Radics Gigi A Dalban

A 24 éves sztár a harmadik helyen holtversenyben, 34 ponttal jutott tovább az elődöntőbe. Kislánya születése után négy és fél hónappal a Duna Televízió képernyőjén tért vissza a színpadra. A zsűritagok dicsérték a produkciót, a nézők szerint pedig az énekesnő gyönyörű volt, az extravagáns és merész darabokról ismert, Kiss Márk stylist által megálmodott ruhája ugyanakkor nem nyerte el mindenkinek a tetszését. Volt, aki szerint vagány és gyönyörű volt benne, mások szerint nagyon nem illett hozzá és előnytelen volt. 

"Nagyon extra ez a szett! Te pedig ragyogsz, drága Gigi!"

"Gyönyörű vagy, mint egy hercegnő!"

"Nekem a harisnya teszik, az ér benne a legtöbbet. Láttátok, hogy ott van rajta a kis hercegnő neve! BELLA!"

"Gyönyörű vagy és a hangod is csodálatos, de a tegnapi ruha és frizura nagyon előnytelen volt, vajon hová nézett a stylist. Az operatőr ráadásul alulról vett fel."

"Ez a ruha sajnos nagyon félresikerült, iszonyúan erősít... a dal szép, de a ruhát engedjük el..."

"Gigi, annyira jó stílusod van, szép vagy, hangod is brutál, de ez a ruha nagyon nem állt jól, és ehhez a megható dalhoz sem illett, ne haragudj!"

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhát viselt Radics Gigi A Dal 2021 negyedik válogatójában, és azt is, milyen kreációkban szerepelt az előző években. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük