Jakupcsek Gabriellát arcplasztikával vádolják: az 58 éves tévés friss fotójára kapott hideget-meleget
Jakupcsek Gabriella nem foglalkozik a rosszindulatú kommentekkel, de azt elárulta, hogy nem plasztikával fiatalos a bőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella az elmúlt hétvégén hajnalban sétálni indult kutyájával a Balaton partján, erről pedig a közösségi oldalára is kitett két fotót

A hozzászólásokban kapott a képre hideget-meleget. Voltak, akik azt írták, rá sem ismerni, nem kellett volna plasztikáztatnia vagy botoxoltatnia, míg mások szerint az 58 éves tévés azért néz ki másképp, mint a képernyőn, mert nincs kisminkelve, az arca pedig azért olyan fiatalos, mert a modern telefonok szűrője simává varázsolja a felvételt. 

Jakupcsek Gabriella arca

"Jaj, kedves Gabriella, fel sem lehet ismerni Önt!"

"Én megértem a szépészeti beavatkozásokat, de ami sok az sok. Ebből is a kevesebb több. Kár hogy elvesztette a karakterét, amitől különleges volt."

"Én is azt mondom, bármit csinált is az arcával, nagyon nagy kár volt. Kezdi elveszíteni a 'Jakupcsekes' arcát” - olvasható a kritizáló hozzászólásokban, de sok kommentelő a védelmébe vette: 

"Rossz a felvétel, na és ez egy natúr kép. Semmi smink, mint a tévéadásoknál."

"Ez nem botox, szálbehúzás, arcfiller."

"60 felé ballagva azért egy vékony arcú, így könnyebben ráncosodó nő is had szedesse már rendbe az arcát 2021-ben! Nekem tetszik, bármi is történt, maradt, aki volt!"

Jakupcsek Gabriella a Best magazinnak azt mondta, nem foglalkozik a kommentekből áradó rosszindulattal, látja, hogy ez egy általános jelenség.  Nem titkolja, hogy részt vett arckezeléseken, de csak igyekszik fiatalosan tartani a bőrét, nem plasztikáztat vagy botoxoltat. 

- Az, hogy valaki figyel a bőrére, a megjelenésére, nem jelenti azt, hogy átszabatja, plasztikáztatja magát, vagy elveszíti a vonásait.  Egész egyszerűen csak szeretném karbantartani magam - mondta a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bőrfiatalítás céljából frakcionális lézerkezelést például már többször is végeztek az ATV műsorvezetőjének arcán. Nem pumpálnak idegen anyagot a bőrbe, csak a meglévő kötőszövetet stimulálják. 

Jakupcsek Gabriella 2015 januárjában a köztévé Hogy volt!? című műsorában.
Jakupcsek Gabriella 2015 januárjában a köztévé Hogy volt!? című műsorában.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Nem titok, kipróbáltam, és fantasztikusan működik. Ez a lézer folyamatos karbantartást ad. Jó érzés utána hozzáérni a bőrömhöz, telt, más a konzisztenciája - árulta el. 

Keleti Andrea fürdőruhás fotói

2019-ben, az 50. születésnapján készült felvételeken elégedetlen volt az alakjával, ezért úgy döntött, leadja a pluszkilókat. Miután nyolc kilótól szabadult meg, és két ruhaméretet fogyott, úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

Ezt is szeretjük