50 éves lett Brunner Márta: a 90-es évek gyönyörű műsorvezetője ma így néz ki
Brunner Márta 1971. június 6-án látta meg a napvilágot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Márta jóformán beleszületett a színházi életbe, hiszen édesanyja is színésznő volt: Vajda Márta alakította Veronikát A Tenkes kapitánya című filmben. 

Már kislányként egyértelmű volt számára, hogy anyukája nyomdokaiba akar lépni. Fel is vették elsőre a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ennek ellenére mégsem színésznőként ismerte meg az ország.

Az 50 éves Brunner Márta így néz ki

1993-ban Vágó István oldalán kezdte el forgatni a Mindent vagy semmit! című vetélkedőt, ami elképesztő népszerűséget hozott a számára. 

Ám a tévézés és az iskola nem fért meg egymás mellett. Akkoriban a szakma főbenjáró bűnként tekintett az ilyen jellegű műsorokban való szereplésekre.

- Emiatt sokkal energikusabban kellett közvetítenem a rendezők felé, hogy nem csak egy műsor háziasszonya, hanem igenis színésznő vagyok. Vannak olyan segítők, barátok, mentorok, de nevezhetném őket Isten áldásának is, akik végigkísérték az életemet, ilyen Gór Nagy Mária is, aki végül lehetőséget adott nekem a színpadon, először a Grease-ben, majd a Hairben - mesélte a Story magazinnak 2020 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindennek már 28 éve, de éppúgy sugárzik, mint egykor, karcsú alakját is megőrizte, még mindig jók rá azok a ruhái, amelyeket huszonévesen hordott. 

brunner-márta-2021
Fotó: TV2/Mokka

Az ötvenéves sztár nem az a fajta, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze fiatalságát. Ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy a jövőben sebészkés alá feküdjön.

- A tükörbe nézve büszkén mondhatom, hogy minden eredeti és természetes rajtam. Gondoltam már én is kisebb beavatkozásra, nem utasítom el, de azért az még odébb van.

2021-ben a tévénézők ismételten találkozhatnak vele, szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban. A Mokkában újságolta el 2021 áprilisában, hogy meglehetősen merész karaktert osztottak rá: egy sztriptízbár tulajdonosnőjét, Amandát kelti életre.

Így festenek ma a Magyar Televízió bemondónői

A bemondónők évtizedeken át a nézők mindennapjainak részei voltak. Az egész ország ismerte őket, családtagként tekintettek rájuk, rengeteg nézői levelet kaptak. A Magyar Televízió bemondónői igazi példaképeknek is számítottak, akik ruháikkal divatot teremtettek, sminkjüket és frizurájukat pedig másolták a női nézők. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változtak mára.

Ezt is szeretjük