Brunner Márta 16 éve boldog férjével - Elárulta, miért nem született gyermekük
Brunner Mártában nincs keserűség, amiért nem született gyermekük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Márta 22 évesen, a Mindent vagy semmit! háziasszonyaként lett országosan ismert Vágó István oldalán. 1996-ban végzett Gór Nagy Mária Színitanodájában, és a mai napig színésznőként ismert, az Újszínház tagja.

16 éve él boldog házasságban Ács Bálinttal, akit a Shygys tagjaként ismertünk meg. A fiúegyüttes 2001-es feloszlása után szintén színészként találta meg számításait, a 2006-ban megalakult Komáromi Magyar Lovas Színház alapító tagja.

Brunner Márta és Ács Bálint egy farmon él

A lovakat mind a ketten szeretik, tartanak is többet - más állatokkal együtt, ugyanis egy farmon élnek. 2010-ben maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és a Budapesttől 25 kilométerre található Sóskútra költöztek, ahol egy élményfarmot üzemeltetnek a lovakon kívül csirkékkel, kecskékkel, malacokkal, macskákkal és kutyákkal. 

- Márciustól nem voltak fellépéseink, a lovaink nélkül komoly bajban lennénk. Szó szerint négy lábra támaszkodhatunk ezekben a nehéz időkben. A kollégáim takarítani járnak, kávéautomatákat pakolnak, mi gyerekeket és felnőtteket oktatunk lovaglásra. Négy ló a miénk, 15 pedig bértartásban van nálunk, de róluk is úgy gondoskodunk, mint a sajátjainkról - mesélte Brunner Márta a Hot! magazinnak

Június óta Oroszlány Szonja is náluk tartja 23 éves lovát, Danit, akinek a hatására Amerikában állatgyógyászattal kezdett foglalkozni, és belefogott a lovas bodyworkbe. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Brunner Márta akkor ült először lóháton, amikor egy korfui nyaraláson a tengerparton megismerkedett egy londoni nővel, aki a szigeten nyitott farmot. A lovaglást itthon is folytatta. A saját farm ötlete akkor körvonalozódott erőteljesen, amikor a Sóskúti Lovas Klubban először ült Tücsök hátán, aki később a saját lova lett, a klub oktatója pedig rengeteg hasznos tanáccsal ellátta.    

Ács Bálint a Vacsorakirály 2020 november eleji műsorában a farmon látta vendégül vetélkedőtársait.
Ács Bálint a Vacsorakirály 2020 november eleji műsorában a farmon látta vendégül vetélkedőtársait.
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

A 49 éves sztár a hetilapnak azt mondta, hisz a sors útmutatásaiban, és elfogadta, hogy nem született gyermeke. 

- Ösztönösen élem az életemet. Úgy gondolom, ha a sors úgy akarta volna, akkor lenne gyerekem, de nem így alakult. Jól vagyok, nincs bennem keserűség, Nekünk gyermek helyett ez a hely született. 

Gombod Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Miranda cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. Nemcsak szép, mint az édesanyja, de nagyon jó tanuló is.

Ezt is szeretjük