Varnus Xavér 2 éve költözött Kanadába: egy gyönyörű templomot is vett magának
Varnus Xavér egy véletlennek köszönhetően lelt rá új otthonára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varnus Xavér 2018-ban, első unokája születése után döntött úgy, hogy a kanadai Torontóba helyezi át lakhelyét, hogy minél közelebb legyen hozzá és fiaihoz. Bár mindig is imádta a nagyvárosi életet, az utóbbi időben nyugalmasabb környékre vágyott, elhatározta, hogy csendesebb helyre költözik.

Eredetileg Ontarióban keresgélt eladó ingatlanok után, ám egy véletlen folytán 1800 kilométerrel arrébb találta meg álomotthonát a festői szépségű Új-Skóciában.

Varnus Xavér kanadai élete

Nem szokványos házat választott magának, ugyanis egy több mint 170 éves templomot vásárolt meg. Állítása szerint első látásra beleszeretett az ódon épületbe. 

varnus-xavér-templom
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Keresgéltem a weboldalon, ami úgy működött, hogy ha az ember ráhúzta a kurzort egy bizonyos területre a térképen, akkor ott rögtön kiadta lista formájában az éppen fellelhető eladó épületeket - mesélte a Fókusz interjújában.

Ám miközben az oldalt böngészte, egy szúnyog szállt a mutatóujjára, amit azonnal le is csapott. A mozdulat közben az egere elvándorolt a lapon, és éppen jelenlegi otthonán, a Kanada dél-keleti tartományában fekvő településen állapodott meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rögtön a képek alapján beleszeretett a lista élén álló, elárvult templomba, így azonnal hívta is az ingatlanügynököt. Az épületet az utolsó pillanatban sikerült megmentenie attól, hogy sörözővé alakítsák át, ugyanis a helyiek már a rezsiszámláját sem tudták kifizetni.

varnus-xavér-templom-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A templomhoz tartozik egy mellékéképület, ami az 56 éves művész lakásául szolgál, valamint saját temetőkert is elterül a birtokon. Csupán egy dolog hiányzott belőle ez idáig: az orgona. A zenésznek régi vágya volt, hogy felállíthasson egy igazi koncertorgonát, amelyet most meg is tehetett. Egy csodálatos, hatalmas, háromezer sípos hangszert építtet. Ezzel szeretne koncerteket tartani a későbbiekben, amikor teljesen elkészül.

Gombos Edina és családja Amerikában

Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek.

Ezt is szeretjük