Jáksó László 20 év után hagyta abba a tévézést - Az 51 éves sztár ma másik szakmáját űzi
Jáksó László nem bánja, hogy abbahagyta a tévézést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László húsz évig az ország egyik legismertebb műsorvezetője volt, pár évvel ezelőtt azonban búcsút intett a tévézésnek, azóta kerüli a rivaldafényt. A MikulásGyár sajtótájékoztatóján azonban megjelent: azon hírességek közé tartozik, akik támogatják a jótékonysági kezdeményezést. 

- Nem egyszerűen egy jó ötlet, hanem valóban arról szól, amiért indult annak idején. Egyre több gyerekhez ér el, ügyesen vannak bevonva a hírességek és a támogatók. Ilyenkor egy pillanatig mindenki szeret mindenkit, és együtt segítenek a gyerekeknek” - mesélte az nlc-nek.

jakso-laszlo
Fotó: Puzzlepix/KUNOS

Jáksó László rádiós műsorvezetőként kezdte pályafutását, előbb a Kossuth Rádióhoz, azután a Danubius Rádióhoz szerződött, ahol 1998-tól 2009-ig vezette saját nevével fémjelzett műsorát, a Jáksó Hot 20-at. 2009-ben, a Danubius Rádió megszűnését követően az ugyanazon a frekvencián működő Class FM-hez igazolt, amely 2018 októberében szűnt meg. 2000-től 2016-ig a Heti Hetest is vezette az RTL Klubon.

Jáksó László napjainkban számítógépes programokat ír, valamint a Sláger FM kreatív igazgatója, de hétvégente műsort is vezet az adón. Az nlc-nek azt nyilatkozta, nem hiányzik neki a felhajtás, húsz év bőven elég, néha sok is volt.

jakso-laszlo-heti-hetes
Fotó: RTL Klub/Heti Hetes

- Semmi bajom nincs, innen csókoltatok mindenkit, akivel valaha együtt dolgoztam. Szoktam találkozni azokkal a kollégákkal, akik még aktívak a szakmában. Nagyon boldog voltam 20 évig ebben a dologban. Abban pedig szerintem nincs semmi, hogy az ember 20 évente egy kicsit vált. Inkább a másik szakmámnak élek, számítógépprogramokat írok. 

Azt is elárulta, hogy nem hívják műsort vezetni, de nem is bánja. Bár biztosan van olyasmi, amit még szívesen csinálna, inkább átadja a terepet a fiataloknak. A magánéletéről annál többet nem kívánt elárulni, mint hogy megnősült. Erről szeptemberben is, amikor kiderült, csak szűkszavúan nyilatkozott. 

Így él ma Pierrot

Marosi Z. Tamás, vagyis Pierrot mint énekes zeneszerző, dalszövegíró vált országosan ismertté. A 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja, 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Élete ma már nem a zene körül forog.

Ezt is szeretjük