Kínos, mi történt Csobot Adéllal és Istenes Bencével egy ötcsillagos étteremben

Istenes Bence és Csobot Adél nem tudták, hogyan és kinek jelezzék, hogy az őket kiszolgáló pincér büdös.

istenes-bence-csobot-adel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence az IstenEst címet viselő YouTube-sorozatában vendégeivel őszintén beszél minden témáról. A második évad november 2-i adásában úgy gondolta, érdemes beszélni egy éttermi élményéről is, mert ilyesmi szerinte mindenkivel történt már, érdekes és izgalmas téma. 

Párjával, Csobot Adéllal másfél-két napra Bécsbe utaztak kettesben, ahol kínos helyzetbe kerültek. 

Istenes Bence és Csobot Adél egy étteremben került kínos helyzetbe

- Fontos elmondani, hogy egy ötcsillagos szállodában történt, nem pedig egy pubban vagy egy füstös kiskocsmában. Képzeljétek el, hogy eszünk, odajön a pincér, és büdös. Elkezdtünk Adéllal beszélgetni, akit ezek általában jobban zavarják, mint engem, hogy mi legyen: illik, vagy nem illik szólni? Neki szólsz, vagy a főnökének szólsz? 

- Csak megjegyzed, hogy ez ne forduljon elő, mert egy ilyen helyen ez nem passzol bele az egész hangulatba. Tényleg egy nagyon kis luxi, fancy hely volt. Mit csinálsz egy ilyen helyzetben? Mi se tudtuk eldönteni - mesélte Istenes Bence, aki párjával úgy döntött, nem tesznek semmit, és a vendégei is azt válaszolták, hogy hasonló helyzetben nem szólnának. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Simán lehet, hogy volt egy hosszú munkanapja, amin burzsoáz, magyar, pózer álcelebeket szolgált ki az ötcsillagos szállodában, és megizzadt - reagálta a TikTok-sztár Turai Barna, aki szerint gonosz dolog beleszállni egy pincérbe. 

istenes-bence
Fotó: YouTube/IstenEst

- Nem megbántani akartam! Az egész helynek a minőségén szerettem volna javítani, mert egy ilyen eset egyszerűen elvesz az élményből - hangsúlyozta a műsorvezető, aki szólt már amiatt ismerősnek, mert az nem figyelt eléggé magára.

Csobot Adél bikiniben 

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Cover-fotó: YouTube/IstenEst

Ezt is szeretjük