Horváth Gréta belefogyott a válásba: látványosan karcsúbb a testhezálló ruhákban
Horváth Gréta a válás okozta stressz és inzulinrezisztencia miatt megváltoztatott táplálkozás révén sokat fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta sokakat meglepett, amikor január 7-én az Instagramon bejelentette, hogy férje, Meggyes Dávid, akivel megnyerték a 2019-es Ázsia Expresszt, két év házasság után kilépett az ő és előző házasságából született gyermeke életéből.

Ő maga is értetlenül állt a dolog előtt, és teljesen összetört, miután pár nappal később "sorra estek ki a csontvázak a szekrényből". Azt írta, „több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt "dolga" akadt...” Néhány nappal később az is kiderült, hogy Meggyes Dávid új szerelme a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncművész, Stana Alexandra.

Horváth Gréta fogyása

Horváth Gréta rövid idő alatt sokat fogyott, amit részben a válás miatti stressz okozott, részben a táplálkozása megváltoztatása, amire egy betegség miatt volt szükség. Sokféle diétát kipróbált, amik nem hoztak eredményt, a súlya egyre csak nőtt, vizesedett, reggelente hányingere volt, szédült, rosszul volt az étkezések után - árulta el a Blikknek

- Végül nem bírtam tovább, elmentem orvoshoz, majd egy endokrinológusnál kötöttem ki. Ő megállapította, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami igazából egy cukorbetegség. Persze azért a stressz is közrejátszik, nem tagadom. Minden falatra figyelnem kell, számolnom kell grammra, mennyit eszem. Elhagytam a szénhidrátot, a cukrot, de érdekes módon zsírt ehetek, és természetesen sok zöldséget.

Legalább tíz kilót biztosan leadott, de május végéig nem áll mérlegre, az a célja, hogy idén, a 31. születésnapján úgy nézzen ki, mint 21 évesen. A testhezálló ruhákban igazán látványos, milyen sokat fogyott, ezt magad is megnézheted az előtte-utána képeken.

Ezt is szeretjük