Az X-Faktor énekesnője meseszép menyasszony volt - Színész párjának kimondta az igent Horányi Juli
A hétvégén férjhez ment Horányi Juli, a 2014-es X-Faktor második helyezettje.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horányi Juli nevét 2014-ben, az X-Faktor ötödik évadában ismerte meg az ország. Egészen a döntőig menetelt, ahol Tóth Andi mögött a második helyen végzett. 

A tehetségkutató műsor vége után felvette a YOULÏ művésznevet. 2017-ben jelent meg az első, 2019-ben a második albuma.  

Horányi Juli esküvője

Horányi Juli nagy tisztelője és rajongója Cserháti Zsuzsának. Dénes Viktor színész-rendezőt kérte fel, hogy közösen hozzák létre a Boldogság… című színházi előadást, amivel a legendás énekesnő előtt tisztelegnek. A 2017-ben debütált produkcióban a legismertebb slágereket Horányi Juli előadásában hallhatja a közönség élő, zenekari kísérettel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGEEEN! Ezt mondtam, mikor az Anyakönyvvezető feltette tegnap a nagy kérdést. A válaszom olyan őszinte örömmel szakadt ki belőlem, hogy a násznépünkből kitört a nevetés és meg is tapsoltak. 😄 A tegnapi nap volt életem egyik legszebbje és hihetetlen, hogy nekünk mennyi kedves és szeretnivaló, fantasztikus családtagunk, barátunk, ismerősünk van, akik mind ott voltak körülöttünk. Csodálatos volt osztozni velük és látni a mosolyt az arcukon és érezni, hogy szeretnek és támogatnak minket. 💗 Mi pedig nagyon jól elvoltunk, lazán, egyszerűen, ahogy szoktuk, csak semmi túlzás, semmi sallang, ilyenek vagyunk. Köszönöm, köszönöm, köszönöm a családomnak, a barátaimnak, minden jelenlévőnek a tegnapot és köszönöm Neked @actorviktor hogy a feleséged lehetek, nagyon szeretlek! 💗✨ Fotó: @donatkekesi_photography

HORÁNYI JULI YOULÏ (@horanyijuli) által megosztott bejegyzés,

A 35 éves énekesnő és Dénes Viktor között nem csak munkakapcsolat van, egy párt alkotnak. A színész 2019-ben jegyezte el, a hétvégén pedig össze is házasodtak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rengetegen gratuláltak, az énekesnő Boggie és a férfi szoprán Vásáry André jelen is volt a nagy napon. 

Horányi Juli gyönyörű menyasszony volt, ruháját Sármán Nóra készítette. A hófehér kreációhoz halványlila övet és ugyanilyen színű virágokkal hímzett fátylat viselt. 

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A 26 éves sztár hét évvel ezelőtt látott meg egy Daalarna ruhát, amit le is mentett a telefonjába. Amikor az első ruhapróbára ment a szalon divattervezőjéhez, pontosan tudta, milyen kreációt szeretne viselni az esküvőjén. 

Ezt is szeretjük