Holló Márta a Fókusz műsorvezetőjeként lett ismert: 16 éve házas, és két gyerek anyukája

Holló Márta gyerekei már kamaszok, Tamás 15, Gréta 13 éves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Holló Márta eredetileg orvosi pályára készült, az egyetemi felvételinél végül nem volt elég mersze beadni a jelentkezését. Helyette a Színház- és Filmművészeti Főiskola televíziós szakát célozta meg. Elsőre felvételt nyert Vitray Tamás osztályába.

A diploma megszerzése után, 1995-ben a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását, majd két évvel később az RTL Klubhoz igazolt. 2002-től 2008-ig vezette a Fókuszt Marsi Anikóval, Kolosi Péterrel és Batiz Andrással. 

Holló Márta és családja

2012-ben öt esztendőre búcsút intett a reflektorfénynek, ekkor vállalati kommunikációval és tréningekkel foglalkozott, ám hiányzott neki a televíziós légkör. Négy évvel ezelőtt boldogan mondott igent az ATV felkérésére, ahol ma a Híradóban illetve a Start című műsorban találkozhatnak vele a nézők.

holló-márta-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 46 éves műsorvezetőnek nem csak a karriere alakult álomszerűen. Noha magánéletéről nem sokszor nyilatkozik, a Best magazin interjújában elárulta, 16 éve boldog férje oldalán, akivel két gyermeket nevelnek.

28 éves korában szeretett bele a civil munkát űző Györgybe, akivel jóval korábban ismerkedett meg.

- A férjem már régóta a bátyám barátja volt. Amikor legelőször találkoztunk, ő piros cabrióval járt, én pedig tarisznyával a hátamon. Mondtam is magamban, nem az én világom, de nyilván én sem voltam az övé. Sok év után újra találkoztunk, akkor volt alkalmunk hosszasan beszélgetni. Rájöttem, csúnya dolog az előítélet, ami bennem, de benne is lehetett. Utána már minden ment magától: szerelmesek lettünk, két évvel később, 2005-ben pedig össze is házasodtunk.

Szerelmük gyümölcseként egy fiuk és egy lányuk született. Annak ellenére, hogy a két gyermek közt mindössze két év a korkülönbség, édesanyjuk szerint nem is lehetnének eltérőbb személyiségek.

- Tamás 15, Gréta 13. A fiam keményebb dió, vannak vitáink, az a baj, hogy néha fel is csattanok, de utána rögtön el is szégyellem magam. Az édesanyám szokta mondani: "Márti, miért vitatkozol ezzel a gyerekkel?!" Persze a következő pillanatban óriási a szerelem kettőnk között. Grétával viszont igazi női szövetség működik köztünk.

Rónai Egon és felesége

Rónai Egon az ATV csatorna műsorvezetőjeként mindig határozott és tiszteletet parancsoló férfi benyomását kelti, hiszen szakmája ezt követeli meg tőle. Ám a hétköznapokban cseppet sem jellemzi a szigor, Instagramja alapján igazi romantikus lélek. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen helyes párt alkot feleségével, Zsanettel.

Ezt is szeretjük