Hofi Géza fél óra alatt magába bolondította Ildikót - Özvegye a síron túl is őt szereti
Hofi Géza özvegye a mai napig elképzelhetetlennek tartja, hogy másik férfival éljen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország egyik legnagyobb nevettetője, Hofi Géza 2002. április 7-én még fellépett a Madách Kamara Színház színpadán, három nappal később, április 10-én hajnalban álmában megállt a 65 éves komikus szíve. 

Özvegye, Ildikó mindössze hét évet tölthetett Hofival, akiről a mai napig jelen időben beszél, mintha élne.

Hofi Géza özvegye, Ildikó

Elképzelhetetlen számára, hogy másik férfi legyen az életében. Kövér Ildikónak a férje halála óta sok férfi udvarolt, a Borsnak 2019 júliusában azt mondta, vagy nyolcszor biztosan férjhez mehetett volna, de észre sem vette a férfiakat. 

hofi-ozvegye
Fotó: MTI/Lakatos Péter

- Mindig mondtam, sietek haza Gézához! Sokszor a mai napig úgy lépek be a lakásba, mintha ő várna rám. Olyan elementáris hatással volt rám férfiként, hogy nem tudom elveszíteni - mesélte. 

2000-ben házasodtak össze. 1995-ben, egy véletlennek köszönhetően ismerkedtek meg Hofi Gézával, aki fél óra alatt magába bolondította a húsz évvel fiatalabb nőt. 

- Egy félrement telefonhívásnak köszönhetően ismertem meg. Hofi Géza vagyok, és Kovácsnét keresem. Én hirtelen felvisítottam, aki ismer, az tudja, hogy nálam az nem egy halk pillanat - elevenítette fel alapnak az özvegy. 

Harminc perces beszélgetés után a humorista meghívta egy előadására, amire Ildikó bonyolult szervezés után végül el tudott menni.

- Elképesztő jelenléttel bírt, és olyan magas volt. Vittem neki virágot, ő pedig meginvitált a bárba, ahol mindössze harminc percre volt szükségem, hogy végletesen beleszeressek - vallotta be.

Keszthelyi Gyöngyvér újra szerelmes

Négy éve, hogy 2016. július 16-án elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Lili lánya édesanyja végig mellette volt. Keszthelyi Gyöngyvérrel 24 évig voltak együtt, a legendás énekes halálával feldolgozhatatlan űrt hagyott maga után. A 43 éves nő ugyanakkor sokat dolgozott magán és azon, hogy tovább tudja élni az életét. Mostanra az új szerelem is rátalált. 

Ezt is szeretjük