Hódi Pamela és párja elhalasztották esküvőjüket - Ezért hozták meg a nehéz döntést
Hódi Pamela és Tóth Bence nem mondja ki idén nyáron a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz, de szükségszerű döntést kellett meghoznia Hódi Pamelának és vőlegényének, Tóth Bencének: a pár úgy döntött, elhalasztják nyári esküvőjüket. 

Nyár elején mondták volna ki a boldogító igent, de a koronavírus-járvány miatt lemondták a ceremóniát és a lakodalmat - árulták el a Hot! magazinnak.  

Hódi Pamela esküvője elhalasztva

Hódi Pamela és a jóképű labdarúgó 2018 elején szerettek egymásba, kapcsolatukra az év áprilisában derült fény. Miután a sztáranyuka 2019 tavaszán végzett az Ázsia Expressz 2 forgatásával, összeköltöztek, a 32 éves sportoló pedig szeptemberben el is jegyezte a szőke szépséget. Hódi Pamela pár hónappal korábban azt nyilatkozta, a gyermekvállalás is szóba került már náluk.

Az eljegyzés után kevesebb mint egy évvel, idén nyáron össze is házasodtak volna. Január óta jegyesoktatásra is jártak. A koronavírus miatt végül úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőjüket. 

Hódi Pamela a hetilapnak azt mondta, hosszú napokig őrlődtek, de ebben a helyzetben nem találtak jobb megoldást. Lehet, hogy nyár elejére minden visszaáll a rendes kerékvágásba, de egyrészt nem szeretnék kockáztatni a szeretteik egészségét, másrészt nem kívánják stresszesen, kapkodva leszervezni éltük nagy napját. 

- Az a nap, amikor hivatalosan is összekötjük az életünket, nem telhet feszültségben. Szeretnénk élvezni már a szervezést is, tervezgetni - mondta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Inkább lelkileg viseli meg őket a kialakult helyzet, mint anyagilag, hisz még a helyszín foglalóját sem veszítették el. Mivel az esküvő után szerettek volna belefogni a babaprojektbe, így az is csúszik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGEN ❤️💍

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

- Nyári esküvőre vágyunk, így sajnos benne van a pakliban, hogy csak jövőre házasodunk össze, ami ebben az esetben egyet jelent azzal, hogy a családalapítással is várunk.

A nászúton szerettünk volna belevágni a babaprojektbe,

hiszen mindkettőnknek fontos, hogy a kicsi úgy foganjon meg, hogy mi Bencével már férj és feleség vagyunk. De ami késik, nem múlik - nyilatkozta a hetilapnak a 31 éves sztár. 

Hódi Pamela szerint most az a legfontosabb, hogy legyőzzük a vírust. Az ő esküvőjük várhat, hisz kislányával, Natikával és párjával, Bencével, valamint a kutyusukkal már most is egy családot alkotnak. 

Majka és Dundika is idén nyárra tervezte esküvőjét, de lehet, hogy az ő nagy napjuk is csúszik. 

- Vártunk tíz évet ezzel, de lehet, hogy elmarad... június 20-ig nem tudom, hogy megoldódik-e, nagyon kevés az esély. Legfeljebb áttesszük - mondta a zenész és műsorvezető pár nappal ezelőtt egy élő bejelentkezésében a Maradj Otthon! fesztivál Facebook-oldalán.

Beatrice hercegnő lakodalma is elmarad. A május 29-ei esküvő után tartottak volna egy ünnepi fogadást, de végül utóbbira nem kerülhet sor - közölte a Buckingham-palota szóvivője.

A Just Clear Award Gála sztárpárjai

A februárban megrendezett Just Clear Award Gála egyik legszebb sztárpárja Hódi Pamela és Tóth Bence voltak. A focista szerelmesen ölelte Az év legfittebb influenszere díjat nyert menyasszonyát, aki egy testhezálló, fekete estélyiben mutatta meg, milyen irigylésre méltó az alakja. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait.  

Ezt is szeretjük