Majka és Dundika júniusban összeházasodik - Ezért vártak 9 évet az esküvővel
Majka és Dundika nyolc évvel az eljegyzés után házasodnak össze.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika az elmúlt években sokszor megkapta a kérdést, mikor házasodnak össze. A rapper-műsorvezető mindig azt hangoztatta, számára nem fontos a papír, anélkül is a feleségének tekinti a párját, de kilenc együtt töltött év után végül mégis úgy döntött, elveszi két fia édesanyját, aki mindig is vágyott arra, hogy oltár elé álljanak. 

A Story magazinban elárulták, hogy terveik szerint júniusban tartják az esküvőjüket, három hónap múlva kimondják a boldogító igent. 

Majka és Dundika összeházasodik júniusban

Majka 2010-ben, az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán habarodott bele Dundikába, ezt a nézők is kiszúrhatták, nem is leplezte, mennyire odáig van a szőke modellért. 2011-ben jöttek össze, az első csókkal a harmadik randiig vártak, de akkor Majka már ki is mondta a szeretlek szót. A gyermekáldás hamar jött, 2011. november 11-én, 11 óra 11 perckor megszületett Marián. A kisfiú világra jövetele után a zenész megkérte párja kezét. Második csemetéjük, Olivér 2016 áprilisában jött világra. 

Amikor a Nyomd a gombot, tesó! című vetélkedő egyik tavaly novemberi műsorában egy olyan pár versenyzett, akiknek született már két gyermekük, Majka megjegyezte, hogy két gyerek után minimum megérdemli a nő, hogy elvegye. Ő mindig azt mondta, hogy azért nem csap nagy lakodalmat, hogy az ő kontójára a haverok berúgjanak, de mostanra ő is megtört, "El kell venni az asszonyt, nincs mese!". 

Majka nem a levegőbe beszélt, a negyvenéves sztár tényleg feleségül veszi három hónap múlva gyerekei anyját. Dundika a Storynak elmondta, miért vártak az eljegyzés után nyolc évet az esküvővel. 

- Nőként mindig vágytam arra, hogy a nagy Ő mellett álljak az oltárnál, de mivel nem tulajdonított nagy jelentőséget ennek az eseménynek, magamban el is engedtem a dolgot. Kialakult a kis életünk, gyerekek, anya és apa, női és férfi szerepek tökéletes összhangja,

elhittük, hogy a házasság valóban „csak” egy papír, és nélküle is működik a klasszikus férj-feleség felállás

- mesélte a menyasszony, aki az Instagramon már jó ideje Majoros Hajni néven szerepel. 

- Bár meglepett, nagyon is jólesett Peti idézett nyilatkozata, mosolyogva vártam az estét, hogy rákérdezzek, mennyire gondolta komolyan. Olyan petis lett a válasz, hozott egy prospektust a helyszínről, valamint a konkrét dátumot, a többi az én feladatom, tette hozzá - ezt a 36 éves szépség a hetilapban havonta megjelenő esküvői naplójuk első részében mesélte. 

A fő irányokat közösen hozták meg, az esküvő és a lakodalom részleteinek megtervezése Dundika feladata lett, aki az egyik barátnőjét kérte meg, legyen a segítségére. 

Majka és Dundika 8 éves fia, Marián

Majka és Dundika fiai nőnek, mint a gomba. Mariánt apja, ha szeretné, sem tagadhatná le, hiszen évről évre egyre jobban hasonlít rá. A pár elsőszülött fia 2019. november 11-én ünnepelte a nyolcadik születésnapját.

Ezt is szeretjük