Lefújták Beatrice hercegnő lakodalmát - Ezért hozták meg a nehéz döntést
A Buckingham-palota szóvivője jelentette be a hírt, hogy a lakodalom elmarad.

beatrice hercegnő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt a Buckingham-palota szóvivője, lefújják Beatrice hercegnő lakodalmát. 

A május 29-ei esküvője után tartottak volna egy ünnepi fogadást, de végül utóbbira nem kerülhet sor.

A palota kertjében rendezték volna meg a lagzit

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi eredeti terveik szerint 150 meghívott vendég előtt, május 29-én mondták volna ki a boldogító igent a Szent Jakab-palotában, ezután a királynő a tiszteletükre a Buckingham-palota kertjében rendezett volna lakodalmat, azonban a koronavírus keresztülhúzta a számításaikat.

- Beatrice hercegnő és Mr. Mozzi alig várják, hogy összeházasodhassanak, azonban mindketten tisztában vannak vele, hogy a jelen körülmények között muszáj elkerülniük a kockázatos helyzeteket. A kormány tanácsára átgondolják május 29-ére eső esküvőjük terveit. 

Hozzátette azt is, hogy a szerelmesek nem szeretnék kockára tenni olyan sok ember egészségi állapotát, ráadásul tekintettel vannak az idősebb rokonokra is, így elfogadták, hogy nem lehet lakodalmat tartani a Buckingham-palota kertjében.

Az ünnepség biztosan elmarad, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy végül az esküvőt is elhalasztják, vagy megtartják szűk családi körben, egyelőre a jegyesek ezen még gondolkodnak.

- A kormány tanácsára a pár körültekintően mérlegeli, hogy összeházasodhatnak-e szűk családi körben - magyarázta a szóvivő.

Eddig ezek a hírességek kapták el a koronavírust

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességeket diagnosztizáltak a COVID-19 vírussal.

Ezt is szeretjük