A koronavírusos Idris Elbát a kanadai elnök felesége fertőzhette meg - Eddig nekik lett pozitív a tesztjük
Olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik koronavírussal fertőződtek meg.

idris elba cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több híresség veti alá magát koronavírustesztnek a biztonság kedvéért, a múlt héten Tom Hanksről és feleségéről, Rita Wilsonról derült ki, hogy elkapták a betegséget Ausztráliában, azóta többen is teszteltették magukat, voltak olyan szerencsések, akiknek végül negatív lett az eredménye, így járt Céline Dion is. Másoknak azonban nem volt ilyen mázlijuk.

Idris Elba emiatt vetette alá tesztnek magát

Idris Elba hétfőn este jelentette be Twitter-oldalán, hogy beteg, akkor leírta, hogy jól van, és nincsenek tünetei. Kedden a közösségi oldalára posztolt egy élő videót, amiben elmondta, március 4-én fertőződhetett meg, ugyanis aznap találkozott egy személlyel, akiről szintén kiderült, hogy koronavírusos. Bár a videóban nem nevezte meg a személyt, de a külföldi sajtóban több lap is lehozta, hogy aznap a sztár Justin Trudeau feleségével, Sophie-val találkozott egy jótékonysági eseményen, ráadásul közös fotó is készült a találkozóról. A kanadai elnök kedveséről múlt hét csütörtökön derült ki, hogy elkapta a betegséget.

- Múlt hét pénteken mondták nekem, hogy egy olyan emberrel találkoztam, akiről kiderült, koronavírusos. Pont úgy alakult volna, hogy megyek forgatni, eközben már az az illető ott volt a hírekben is, hogy pozitív lett a tesztje. Azonnal muszáj volt kivizsgáltatnom magam, de ezt mindenképp megtettem volna, hiszen a munkám során rengeteg emberrel érintkezem. Sokak életét kockáztattam volna, ha nem így teszek. Szerencsések voltunk, hogy hamar tudtuk teszteltetni magunkat - vallotta be a videóban, hozzátette, azóta felesége is kivizsgáltatta magát.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hírességeket, akiket koronavírussal diagnosztizáltak.

Ezt is szeretjük