Hódi Pamela szőkéről barna hajra váltott: férjét is meglepte az átváltozással
A sztár nagyon régóta ragaszkodott már a szőkéhez, végül mégis a váltás mellett döntött.

hodi-pamela-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela 2018-ban jött össze a labdarúgó Tóth Bencével, akivel két és fél év után szakítottak. Mindössze két hetet töltöttek külön, ezután újrakezdték, és titokban összeházasodtak. Amikor 2020 novemberében a Hot! magazin címlapján szerepeltek az esküvői fotójukkal, egyúttal azt is bejelentették, hogy babát várnak. A kis Evolet 2021 májusában jött a világra.

A sztáranyukát az elmúlt években mindvégig szőke hajjal lehetett látni, 2022-ben azonban úgy döntött, ideje a váltásnak. 

Hódi Pamela barna hajú lett

Nagyon régóta gondolkozott azon, hogy kipróbálja, hogyan állna neki egy világosbarna hajszín, ám egy korábbi rossz tapasztalat miatt sokáig nem merte. 

Hódi Pamela barna hajjal lepte meg férjét.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Amikor első kislánya, Nati megszületett, szeretett volna sötétebb hajra váltani, ám az eredmény majdnem fekete lett. Ez akkor, frissen szült anyukaként nagyon rosszul érintette érzelmileg. 

- Mindig barna szerettem volna lenni, csak megmaradt bennem egy rossz élmény. Amikor Natkó megszületett, elmentem fodrászhoz, és egy világosbarna színt szerettem volna, feketével jöttem ki. Akkor, ott abban az állapotomban ez rosszul jött ki... Nagyon fehér voltam, még túlsúlyos, rossz emlékként maradt meg, hogy a barna nekem nem áll jól - kezdte Hódi Pamela az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Férje, Tóth Bence mindig bátorította, próbáljon ki új dolgokat, hiszen az sokkal rosszabb, ha nem teszi. Végül hallgatott rá.

Tóth Bencének nagyon tetszik a végeredmény, bejön neki a barna hajszín.
Tóth Bencének nagyon tetszik a végeredmény, bejön neki a barna hajszín.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mindig mondtam Bencének, hogy mi lenne, ha… Ő pedig nagyon pártolta. (…) Elmentem fodrászhoz, de nem szóltam neki. Az egész szalon rólam szólt, és szavazást rendeztünk: legyen, ne legyen. Végül amellett döntöttünk, hogy igen. Úgy terveztem, úgy megyek haza, hogy már barna vagyok - mesélte  Peller Annának és Lakatos Márknak. 

Szerencsére, amikor hazaért, férjének nagyon tetszett az új frizura, ráadásul maga Hódi Pamela is könnyen megbarátkozott vele. 

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Nem szégyelli a múltjának azon részét sem, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

Cover-fotó: RTL Klub/A konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük