Lilu barnára festette szőke tincseit: nagyon más lett ezzel a hajszínnel
Lilu régóta fontolgatta, hogy búcsút int a szőke hajnak, és kipróbál egy barna árnyalatot, de csak most merte meglépni.

lilu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilut az egykori Z+ (ma VIVA) televízió műsorvezetőjeként ismerték meg a nézők, 2003 óta pedig az RTL Klub csapatát erősíti. A ValóVilág 3. évadában találkozhattak vele először a kereskedelmi csatorna nézői. 

Ezt olyan műsorok követték, mint A rettegés foka, a Celeb vagyok, beszéljük meg!, a Reggeli, a Csillag születik, a Házasodna a gazda, az X-Faktor és a Szombat Esti Láz. Az utóbbi években a Keresem a családom, illetve a Cápák között műsorvezetőjeként látható. 

Lilu haja barna lett

A különböző műfajú műsorokban egy dolog közös: Lilut mindegyikben szőke hajjal láthattuk. A tévés azonban most búcsút intett hajszínének, és egy barna árnyalatra váltott. A közösségi oldalán azt írta, nagyon régóta szerette volna megnézni, hogyan áll neki a sötétebb hajszín, de eddig nem merte meglépni. 

„Viszlát, szőke haj, hello barna! Ezer éve szerettem volna változtatni, és kipróbálni egy sötétebb hajat. De mindig forgattam, vagy megijedtem. Elég fura... még a bőröm is más tónus így... most barátkozom, aztán max vissza az egész. Legyetek kíméletesek légyszi!” - írta az Instagramon. 

A kommentelők szerint nagyon jól áll neki az új hajszín. Bár nagyon más vele, nem drasztikus a változás, mintha mindig is barna hajú lett volna, és sokkal természetesebb vele, mint a hidrogénszőke fürtökkel. 

"Sokkal jobb! Lágyabb, kedvesebb, harmonikus. A szemed színét is jobban kiemeli!"

"Sokkal egészségesebben néz ki, mint az agyonhidrogénezett, már majdnem fehér haj... teljesen jó!"

"De szuper! És nem drasztikus változás, valahogy karakteresebb vagy, de ezt neked kell érezni, miben érzed jól magad!"

"Mintha mindig is barna lettél volna, nagyon jól áll, autentikus. Pedig a szőke haj már-már ikonikus volt!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Többen írták, hogy a 45 éves műsorvezető a barna árnyalattal sokkal fiatalabbnak néz ki koránál. 

"-10 év. Sokkal jobb!"

"Nagyon tetszik, természetes, jobb, mint a szőke, igaz ez is inkább sötét szőke. Fiatalít, szuper!" 

"Általában a sötétebb hajszín öregíti az embert, de téged ez a szín kifejezetten fiatalít. Remek választás!"

Azért akadt ellenvélemény is, volt, aki továbbra is szőkén szeretné látni, mert szerinte az illett hozzá igazán.

 "Szerintem a szőke hajszíned, ami volt sokkal előnyösebb volt, feltűnőbb volt vele az arcod, sokkal jobban kiemelte, keretet adott a vonásaidnak, és a szemed színéhez is jobb volt az a szín."

Lilu frizurája nemcsak hajszínében változott, hanem a hosszában is. Január közepén számolt be arról, hogy levágatta a háta közepéig ért fürtjeit. 

„Hát sokáig nem volt hosszú a hajam, de újra nekifutok... Már a hátam közepéig ért, de megint feladtam. Pedig már akkora zuhanyzókontyom volt, mint egy focilabda, de hát ez a fránya kényelem. És persze ezredszerre is elhatározom, hogy megtanulom megcsinálni magamnak” - vallotta be követőinek.

Rövid hajú sztárok hosszú frizurával

Ábel Anita színésznői és tévés karrierjét is jó pár centivel hosszabb hajkoronával indította. Nem ő az egyetlen rövid hajú női híresség, akit nehezen tudunk elképzelni hosszú fürtökkel. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akiknek mára rövid haja a védjegye, ám karrierjüket jó pár centivel hosszabb tincsekkel kezdték. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük