Ma 73 éves Ungár Anikó: megújult külsejével lehengerlően néz ki
Ungár Anikó 16 évesen, 1965-ben nyerte meg a Ki mit tud?-ot, a mai napig a legrangosabb elismerésekben részesíti a bűvészszakma.

ungár-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó 1949. január 11-én látta meg a napvilágot, bár Budapesten született, családjával 1957-től öt éven át Izraelben élt. Nem légből kapott ötletként jött az életébe a bűvészkedés, édesapja látta meg benne a tehetséget, aki maga is ebben a művészeti ágban volt sikeres.

Már tinédzserként is nagyon elhivatott volt, három nyelven beszélt, és a hírnév útján is ekkoriban indult el. Csupán 16 esztendős múlt, amikor megnyerte az 1965-ös Ki mit tud?-ot, ezután műsoraival bejárta a világot. Londontól Milánón át egészen Las Vegasig rengeteg helyen fellépett. 

Ma 73 éves Ungár Anikó

A díjak sem kerülték el. Párizsban 1973-ban, Bécsben 1976-ban ért el első helyezést a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. 2021-ben a szakma egyik nevese kitüntetését is bezsebelhette, a Corodini Országos Bűvész Egyesület neki adományozta a Corodini-gyűrűt.

Ungár Anikó 1976-ban, és 1974-ben az MTV Televarieté '74 című műsor felvételén.
Ungár Anikó 1976-ban, és 1974-ben az MTV Televarieté '74 című műsor felvételén.
Fotó: Fortepan/Urbán Tamás, Fortepan/Szalay Zoltán

Hazánkban nem csak a mutatványa miatt csodálja a közönség, évtizedek óta testesíti meg a páratlan eleganciát a magyar hírességek között. Akármilyen műsorban feltűnik, mindig arról faggatják, hogyan tartja ilyen fitten magát túl a hetvenen.

A cikk az ajánló után folytatódik

Akad néhány bevált trükk a tarsolyában, amelyekre esküszik. Szerinte a fiatalosság titka abban rejlik, hogy ne akarjunk kevesebbnek tűnni a korunknál. Ő sem szeretne húszévesnek látszani, de az fontos számára, hogy tartsa az iramot az aktuális trendekkel.

Épp ebből fakadóan döntött úgy 2021 őszén, hogy új külsőre vált: rövid, platinaszőke hajjal ragyog a friss fotókon. Mindennap tesz azért, hogy így nézzen ki. Jelszava: ne csak kívül, belül is törekedjünk a harmóniára, szerinte a szerelem is fiatalít.

- Az a nő, aki szerethet, és akit szeretnek, szárnyakat kap! Szerelmet adni és kapni, ez az örök fiatalság titka. És nekem ebben naponta részem van - árulta el a Best magazinnak 2021 decemberében.

Azonkívül, hogy harmadik férjével, Tiborral a legnagyobb összhangban élnek, van még néhány szépségtrükk, amelyeket rendszeresen alkalmaz. Kevés húst és sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, amint felszalad rá egy-két kiló, rögtön visszafogja az édességeket, és elhagyja a kenyeret. Heti két-három alkalommal jár speedfitnessedzésre, és minden körülmények között betartja, hogy legalább nyolc órát aludjon.

Magyar sztárok frizuraváltásai 2021-ben

Képes összeállításunkban olyan magyar sztárok frizuraváltását láthatod, akik 2021-ben látványosan levágatták a hajukat. Gregor Bernadett, Erős Antónia és Szinetár Dóra is megújította a hajviseletét. 

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük