Kovács Kati tűzpiros ruhában ragyogott: a 77 éves énekesnő lenyűgözően nézett ki

Kovács Kati szerint, akik életük nagy részét a színpadon töltik, kicsit fiatalabbak maradnak, mint más hivatást űző kortársaik.

kovacs-kati-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati hat évtizede szórakoztatja a közönséget, nevéhez a '60-as évek óta számtalan koncert, több millió eladott lemez és rengeteg sláger fűződik.

Az énekesnő 2021 októberében ünnepelte a 77. születésnapját, de mind energiáját, mind külsejét sok jóval fiatalabb is irigyelheti. "A kor nem hozzám tartozik, körülbelül ötvennek érzem magam" - idézte szavait a frissmedia.hu a november elején tartott kisvárdai koncertjéről.

Kovács Kati szoknyában

Kovács Kati a debreceni Kölcsey Központban adott koncerten is szenzációsan nézett ki tűzpiros ruhájában: Nagy Adri énekesnő posztolta oldalára a képet, amin a legendás énekesnő mellett további legendákkal, így Csepregi Éva énekesnővel és Hegyi Barbara színésznővel látható. 

Az énekesnő szerint a színpadnak nemcsak a sikereit köszönheti, hanem az alakját is. Bár lábai ma is nagyon formásak, nagyon rövid ruhadarabokba már nem bújik. 

Tudomásul kell venni: aki elmúlt 60 éves, az már ne hordjon miniszoknyát.

- Pedig olykor még én is szeretnék. A természetünket kell hozzáigazítani az életkorunkhoz. Idén csak egyszer jutottam el teniszezni is, nem volt lehetőségem, mert a pályák sokáig be voltak zárva, csak azok mehettek, akik versenyszerűen játszanak, utána pedig időm nem volt rá - nyilatkozta a BlikkRúzsnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Úgy látom, hogy mi, akik a színpadon töltöttük az életünk nagy részét, egy kicsit fiatalabbak maradtunk.

- Én csak annyit teszek érte, hogy próbálom elfelejteni a koromat. De ez alkati kérdés is, édesanyámtól jó géneket örököltem. 

kovacs-kati
Fotó: Duna Televízió/Nyár21

Azt, hogy milyen szerencsés a genetikai lottón, júliusban a megújult Balatoni Nyár, vagyis a Nyár21 nézői is láthatták: a köztévé magyar tenger partjára kitelepült műsorában az énekesnő is fellépett, és minit ugyan nem húzott, de szoknyába bújt. 

Kovács Kati több mint 20 éve boldog párjával

Az énekesnő a tenisz nagy szerelmese, így nem olyan meglepő, hogy a szerelem is a sportpályán talált rá: oda járt játszani, ahol a férfi igazolt teniszjátékos volt. Mindketten empatikusak, az egyik első randijukon a férfi egy idős néninek segített, aki tétovázott a zebránál állva.  

Ezt is szeretjük