Szandi és ritkán látott édesanyja: a 72 éves Anna nagyon fiatalos nagymama
Szandi és nővére, Pintácsi Viki is három unokával ajándékozta meg Annát.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Anya, tőled ragyog fenn az ég. Anya, tőled minden olyan szép" - énekli Szandi az Anya című, 2009-ben kiadott szerzeményben. Nem véletlen, hogy férje, Bogdán Csaba ebben a témában írt dalt neki, az énekesnő és édesanyja között különösen szoros a kapcsolat.

Szandi nem az a fajta híresség, aki teljesen kizárja a magánéletéből a rajongókat. Ugyan nem posztol naponta a családjáról, de nem is rejtegeti szeretteit. Gyermekeiről, férjéről, testvéréről és édesanyjáról is tölt fel olykor fotókat az Instagramra.

Szandi és 72 éves édesanyja, Anna

Amikor a 72 esztendős Annával fotózkodik, rendre számíthat a bókokra követőitől. Az Álarcos énekes harmadik évadának nyomozója nagyon büszke arra, milyen szép és fiatalos az anyukája. Végtelenül szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen erős asszony jár előtte példaként. Mindezt több alkalommal megfogalmazta a közösségi oldalán, például anyák napján is érzelmes sorokat posztolt:

"Drága Édesanyám! Nagyon köszönök Neked mindent, köszönöm azt a sok áldozatot, amit értünk, a lányaidért hoztál. Köszönjük a támogató szeretetedet, és hogy mindig számíthatunk Rád!" - írta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Anna nagyon fiatalos nagymamája mind a hat unokájának. Mindkét lánya három-három gyermeket szült: Szandinak egy lánya és két fia van, Blanka, Domonkos és Csaba, nővére, Pintácsi Viki pedig két lány, Anna és Zolna, illetve egy fiú, Viktor anyukája.

Képes összeállításunkban megnézheted Szandi és ritkán látott édesanyja közös fotóit.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük