Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni nyaralója: a kétemeletes ház kívül-belül mesebeli

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni háza a régi időket idézi. Tíz éve építették a nádfedeles házikót.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta nyaralója olyan, akár egy mesebeli házikó. A kétemeletes épület küszöbét átlépve úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaztunk volna az időben.

A sztárpár a legapróbb részletig ügyelt arra, hogy megidézzék a régi korok rusztikusságát. Még a konyhabútor fogantyúi is passzolnak a spanyol járólap mintázatával. Sőt az a forma a csillárokon és az egyedi üvegeken is visszaköszön.

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta nyaralója

Az énekes és szexuálpszichológus felesége a Best magazint engedte be második otthonukba, amelyet csak menedékháznak hívnak. A hetilapnak megmutatták az épület alsó szintjének minden szegletét.

Nem véletlen, hogy a zöldövezetben találtak rá arra a helyre, ahol elbújhatnak a világ zaja elől. Mindketten imádják a vízpartot, így egyértelmű volt, hogy a Balatonnál vásárolnak maguknak üdülőt.

- Egyszer egy koncertről jöttem hazafelé az északi parton, Keszthelyről. A gyönyörű naplementében megálltam Badacsonynál, egy strandnál, és fotózni kezdtem. Gyönyörű sárgás-pirosas színben játszottak a bazaltsziklák, vörösen izzott a táj, sorakoztak a nádfedeles házikók. Elvarázsolt ez a világ - emlékezett vissza Hevesi Tamás, aki még aznap este megbeszélte feleségével, hogy ezen a környéken kezdenek el keresgélni eladó telkek után.

A cikk az ajánló után folytatódik

Újonnan építették fel a házukat, de senki nem mondaná meg kívülről, hogy alig egy évtizedes épületről van szó. Nádfedeles tető, zsalugáteres ablakok díszítik az ingatlant, ezek visszaadják a régmúlt báját.

hevesi-tamás-hevesi-kriszta
Fotó: TV2/Mokka

A belső kialakításnál is igyekeztek megőrizni ezt a hangulatot. Vintage tárgyak díszítik a nappalit és a konyhát, utóbbinál a csempe mintázatában is visszaköszön a retró élmény, pont olyan képeket festettek a tűzhely fölé, mint amilyen Hevesi Tamás gyerekkori otthonának falán volt.

- Itt minden a csendről, a nyugalomról, a hagyományokról szól. Ezért a műanyagot kitiltottam a házból. A bejárónő is csak addig hozhatja be a műanyag felmosót, amíg dolgozik, utána már nem hagyhatja itt.

Oszvald Marika nyaralója

Oszvald Marika az elmúlt években általában áprilisban költözött ki gödöllői nyaralójába, ahol novemberig maradt kutyáival és macskáival. Medencés partikra a kollégáit is örömmel várta. 

Ezt is szeretjük