Hevesi Kriszta egész alakos bikinis fotója: nincs szükség Photoshopra

Hevesi Kriszta Thaiföldről posztolt magáról bikinis képeket, amikre még filtert sem rakott.

hevesi-kriszta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hevesi Kriszta bikinis fotókkal is megörvendeztette thaiföldi nyaralásán a követőit. Az ázsiai országba már visszajáró vendégek a férjével. 

Hevesi Tamás énekessel ezúttal is heteket töltöttek a trópusi paradicsomban, élvezték a meleget, a homokos tengerpartot, a pálmafák adta árnyékot és a kristálytiszta, hűsítő habokat.  

Hevesi Kriszta bikinis fotók

A szexuálpszichológus a rajongói nagy örömére nemcsak a mesés helyszínről, hanem magáról is tett ki képeket - köztük bikinis fotókat is. 

Az egyikhez azt írta, #noneedfilter #dontneedwords, vagyis sem szavakra, sem filterekre nincs szükség. Nem is csoda, ilyen alakkal és napsütéses, gyönyörű helyen nyugodtan hagyatkozhat a természetes fényekre.  

Hevesi Kriszta egy egész alakos bikinis felvételt is kitett magáról a közösségi oldalaira. Több követője írta, hogy nagyon bomba. 

Détár Enikő bikinis fotója

Az biztos, hogy a színésznőnek, aki februárban ünnepli az 59. születésnapját, nem kell aggódnia a bikini body miatt. A képen nincs filter, és retusáláson sem esett át. Azt is elárulta, minek köszönheti irigylésre méltó alakját.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük