A 80-as évek híres modelljeként ismertük meg: az 55 éves Marjai Judit fürdőruhában villantotta meg hosszú combjait

Marjai Judit élénkzöld úszódresszben mutatta meg, milyen kirobbanó formában van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marjai Judit dögös képeket posztolt, amelyen fürdőruhában látható. A ’80-as évek népszerű modellje fantasztikusan nézett ki az uszodában.

Egy élénkzöld úszódresszben készített két szexi fotót magáról. A darab csillogó felsőrésze csak fokozta a nőies összhatást, a hozzá párosított magas sarkú pedig kiemelte az egykori manöken hosszú lábait.

Marjai Judit fürdőruhában

Az augusztus 16-án 55 éves híresség korát a követői képtelenek elhinni, rendszeresen kérdezik tőle, hogy lehet, hogy már ötven felett jár. A friss felvételek láttán is sokan ráncolták a homlokukat, volt, aki kijelentette, inkább néz ki 35-nek. Az egészalakos fotóért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

Maga az összeállítás is sokaknak elnyerte a tetszését. Imádták a zöld ezen árnyalatát rajta, ami remekül passzolt vörös hajzuhatagához. Sárga strandköpenyt húzott a fürdőruha fölé, amivel még egyedibbé és feltűnőbbé varázsolt a nyári szettet.

"De jó a színkombinációd, na persze, az alakod még azért magáért beszél, WOW!"

"50 felett is van élet! Így kell kinézni! Gratulálok!"

"Uram atyám, de jó nő vagy" - olvashatóak a bókok a kommentszekcióban.

Rába Tímea fürdőruhában

A családi nyaralást idén Görögországba tervezték, ahonnan Rába Tímea fürdőruhás fotót is posztolt, A szexi, fehér darabban szenzációsan néz ki, és bár fanyalgók a közösségi oldalakon mindig akadnak, a hozzászólók többsége elhalmozta bókokkal. 

Rába Tímea szexi fürdőruhában pózol: az 52 éves sztár bomba formába hozta magát

Rába Tímea fürdőruhás fotójára özönlenek a bókok.

Elolvasom
Ezt is szeretjük