A 80-as évek híres modelljeként ismertük meg: az 55 éves Marjai Judit fürdőruhában villantotta meg hosszú combjait
Marjai Judit élénkzöld úszódresszben mutatta meg, milyen kirobbanó formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Judit dögös képeket posztolt, amelyen fürdőruhában látható. A ’80-as évek népszerű modellje fantasztikusan nézett ki az uszodában.

Egy élénkzöld úszódresszben készített két szexi fotót magáról. A darab csillogó felsőrésze csak fokozta a nőies összhatást, a hozzá párosított magas sarkú pedig kiemelte az egykori manöken hosszú lábait.

Marjai Judit fürdőruhában

Az augusztus 16-án 55 éves híresség korát a követői képtelenek elhinni, rendszeresen kérdezik tőle, hogy lehet, hogy már ötven felett jár. A friss felvételek láttán is sokan ráncolták a homlokukat, volt, aki kijelentette, inkább néz ki 35-nek. Az egészalakos fotóért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

Maga az összeállítás is sokaknak elnyerte a tetszését. Imádták a zöld ezen árnyalatát rajta, ami remekül passzolt vörös hajzuhatagához. Sárga strandköpenyt húzott a fürdőruha fölé, amivel még egyedibbé és feltűnőbbé varázsolt a nyári szettet.

"De jó a színkombinációd, na persze, az alakod még azért magáért beszél, WOW!"

"50 felett is van élet! Így kell kinézni! Gratulálok!"

"Uram atyám, de jó nő vagy" - olvashatóak a bókok a kommentszekcióban.

Rába Tímea fürdőruhában

A családi nyaralást idén Görögországba tervezték, ahonnan Rába Tímea fürdőruhás fotót is posztolt, A szexi, fehér darabban szenzációsan néz ki, és bár fanyalgók a közösségi oldalakon mindig akadnak, a hozzászólók többsége elhalmozta bókokkal. 

Ezt is szeretjük