Havas Henrik nagyképűen beszólt Friderikusznak: ezért szidta kollégáját

Havas Henrik szerint többek között Friderikuszból a tehetség hiányzik, ami benne viszont megvan.

havas-henrik

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Havas Henrik köztudottan nem szíveli Friderikusz Sándort, melynek gyökereit évtizedekkel ezelőtt kell keresni: az előbbi azt nyilatkozta, Fridi hazudott az egyik műsorukról

Havas most a legutóbbi podcastje miatt ekézi egy posztban kollégáját és annak híres vendégét, Náray Tamást is.  

Havas Henrik beszólt Friderikusznak

Havas azt írja, Friderikusz mindent tud a televíziózás azon részéről, ami őt sose érdekelte, a díszlet és a körítés, továbbá úgy tud kérdéseket feltenni, hogy nem tudja, miről is van szó.  

Ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség.

friderikusz
Fotó: RTL/Bielik István

„Rajta kívül egyetlen embert, Forró Tamást ismertem, aki úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait.”

Friderikusz mellett Havas bevonja a kritizálásba Frei Tamást is. 

„Nem elvi kérdés, hogy soha nem tettem fel a nekem megírt kérdéseket, mert én úgy gondoltam, hogy kérdezni én tudok, minden mással szakemberek foglalkozzanak. Ha bennem annyi alázat és szorgalom lett volna, mint Friderikuszban, vagy mondjuk a Frei Tamásban, már irodalmi Nobel-díjas lennék, de mint tudjuk, mindössze harminc jó-rossz (többségében persze jó) riport-és portrékönyvre futotta belőlem.”

Havas Henrik felkészültnek, de tehetségtelennek nevezi Friderikusz mellett Náray Tamást is. Ahhoz, amit divattervezőként letett az asztalra, nem akart hozzászólni, mert nem ért hozzá, míg a festészetére azt írta, azok olyan képek, amiket megvesznek, és Náray sok mindenhez lehet tehetséges, de az írás nem tartozik ezek közé, hiába jelent meg több könyve is. 

Havas Henrik kirúgása

Havas Henrik 2017-es kirúgása az ATV-től mindenkit váratlanul ért. Szinte egyik napról a másikra bocsájtották el a csatornától. Az elmúlt öt évben sem derült ki a pontos indok, végül Havas öntött tiszta vizet a pohárba. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük