Friderikusz Sándor lakásából pazar a kilátás: terasza hollywoodi filmben is szerepelt

Friderikusz Sándor belvárosi lakásának terasza sokaknak ismerős lehet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Friderikusz Sándor Életünk története című műsorának tavaly őszi, első és idén tavaszi, második évadában hazai sztárpárok múltjába, jelenébe és - a maszkmestereknek köszönhetően egyfajta időutazás során - jövőjébe pillanthattak be a nézők

A legendás tévés a saját magánéletéről ugyanakkor csak ritkán beszél, akkor is csak nagyon kis szeletekben. 

Friderikusz Sándor budapesti lakása

A Fókusz stábját beengedte lakásába, amit a ’90-es években vett  irodának, és ahol annak idején legnagyobb műsorait készítette elő. A belvárosi épület legfelső emeletén található ingatlanból pazar a kilátás. 

friderikusz-sandor-lakasa3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Teraszai nem csak azoknak lehetnek ismerősek, akik a belváros forgalmas csomópontjánál gyakran közlekednek: sokszor szerepel reklámokban, látható volt Katy Perry egyik videóklipjében, illetve itt forgatták a 2001-ben bemutatott Spy Game, vagyis Kémjátszma egyik ikonikus jelenetét. 

- Ezen a teraszon játszotta a Spy Game-et Brad Pitt és Robert Redford. Kölcsön kellett adjuk az irodánkat, emlékeim szerint nem kértünk érte pénzt, de az volt az egyetlen feltételem, hogy csak akkor, ha végignézhetem az előkészületeket - mesélte az RTL Klub műsorában. 

friderikusz-sandor-lakasa2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Fókusz stábjának arról is beszélt, hogyan telnek a napjai, és hogy kétszer elkapta a koronavírust, de enyhébb tünetekkel átvészelte, most pedig már be van oltva. Az ő életét nem nagyon írta át a világjárvány, már előtte is előfordult, hogy hetekig nem mozdult ki otthonról. 

Ha három-négy napig nem jövök ki, nekem az sem különösebben baj, rajtam a járvány nem fogott ki. 

- Délig alszom, azzal már elment a nap fele, azzal már nincsen gond, a másik felében pedig találkozgatok, telefonálgatok, mindig van valami, egy könyvterv esetleg, közben költözöm. Annyi minden történik, hogy nekem úgy telnek el a napjaim, hogy hajnali háromnál hamarabb képtelen vagyok lefeküdni, leginkább ötkor fekszem, így aztán 11-ig, fél 12-ig muszáj nyolc órát aludnom. 

friderikusz-sandor-lakasa1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Hónapokig dolgozott annak a szobának az átalakításán is, amiből az új stúdiója lett. Itt nincsenek operatőrök, csak fix kamerák a saját YouTube- és podcastcsatornájához: csütörtökönként kerülnek fel a beszélgetések, amelyeket csak olyan emberekkel folytat, akik őt érdeklik.   

- A ma szerintem legjobb látványtervezővel, Verebes Zoltánnal megterveztettük, a technikát megrendeltük. Ha most erre akarok váltani, akkor már komolyan vettem. 

Gallusz Niki és párja, Laura

A 46 éves sztár tíz éve alkot egy párt Bártfai Laurával, akivel csak ritkán szerepelnek és nyilatkoznak, szerelmüket ugyanakkor már a kapcsolatuk elején felvállalták.

Ezt is szeretjük