Kiderült, Havas Henriket miért rúgták ki az ATV-től: eddig nem beszélhetett róla
Havas Henriket 2017-ben váratlanul, egyik napról a másikra bocsájtották el az ATV-től.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik 2017-es kirúgása az ATV-től mindenkit váratlanul ért. Szinte egyik napról a másikra bocsájtották el a csatornától. 

Az ügyben akkor senki nem nyilatkozott, és az elmúlt öt évben sem derült ki a pontos indok. Először pletykák keringtek a lapokban, majd kirobbant a botrány, miszerint a tévés ellen belső vizsgálatot indítottak, miután többen szexuális zaklatással vádolták meg.

Havas Henrik kirúgása

Az ATV akkor közleményben tudatta, lezárták a belső vizsgálatot. Havas Henrik 2017. december 31-én lejárt szerződését pedig nem kívánták meghosszabbítani. 

havas-henrik-1
Fotó: TV2/Mokka

Ennyi esztendő távlatában a műsorvezető tiszta vizet öntött a pohárba. A Best magazinnak mondta el azt, amiről eddig nem beszélhetett, hiszen élt még a szerződése.

- Volt egy műsorom, Henrik angyalai, ahol mindegyik adásban három nővel beszélgettem. Az egyikben, 2017 márciusában Kiss László úszóedző és Marton László rendező kapcsán a szexuális molesztálás volt a téma.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az adásban felhozta, nem csak a nőket érik atrocitások, ő férfiként is tapasztalt hasonlót. Elmesélte, hogy egyszer egy vezető politikus asszony megfogta a combját, majd azt kérdezte tőle: „Ugye, Henrik, mi jóban leszünk?” Az adásban egy kolléganő ült mellette, hogy illusztrálja a mondandóját, megfogta a combját.

havas
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Lement a műsor, eltelt fél év, ekkor jelent meg a Vona Gáborról szóló könyvem, aminek kapcsán a TV2 megtámadott. Ekkor behívott az ATV vezetősége, és azt mondták, a kolléganőm felháborodott azon, amit csináltam, fel is út, le is út, nem hosszabbítják meg a szerződésem. Az adás márciusban volt, a kolléganőm fél évvel később, márciusban háborodott fel, hogy megfogtam a combját.

Détár Enikő kirúgása az RTL Klubtól

Détár Enikő éveken át műsorvezetőként is dolgozott. 2003 márciusától ő vezette az RTL Klubon a Találkozások című magazinműsort, majd a Reflektor című sztármagazin arca lett. 2011-ben azonban a tévécsatorna váratlanul lecserélte, közleményben tudatták, közös megegyezéssel elválnak útjaik.

Ezt is szeretjük