Az M1 műsorvezetője 3 hónap után felmondott: inkább mosogatni ment Angliába

Váradi Béla nem bánta meg, hogy felmondott a köztévénél, és az Egyesült Királyságba költözött.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Váradi Béla fiatalon egy borsodi vasgyárban dolgozott kétkezi munkásként, majd riporternek állt. Különböző rádiók után a TV2 Tények egyik vezető riportere lett, innen került a Duna TV-be, a közmédia összevonása után pedig az M1-hez. 

2010-ben azonban úgy döntött, nem kíván tovább dolgozni a csatornánál, inkább külföldön kezdett új életet. 

Váradi Béla műsorvezető

Váradi Béla a Szabad Európa podcastjában beszélt a tíz évvel ezelőtti eseményekről és arról, miért mondott fel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) 2011 végén. A beszélgetést a Média1 szemlézte. 

varadi-bela
Fotó: Facebook/Váradi Béla

A hírportál azt írja, Váradi Béla a közmédia összevonását követően az M1 műsorvezetője lett, de három hónap után felmondott, és inkább elment mosogatni Angliába, mert elege lett a propagandából, a hazugságokból és az elferdített hírekből. Be is számolt néhány esetről, így azt mondta, előfordult, hogy belenyúltak a műsorvezetői szövegébe, máskor olyan helyzetekbe hozták, amiket megalázónak élt meg.

A Szabad Európának elárulta, úgy érzi, a felmondással és a költözéssel jól döntött, mert csak így tudta megőrizni a szakmai hitelét. Új életet kezdett a szigetországban, ahol már befutott fotósként dolgozik, több díjat is nyert, nemrég a magyar Forbesnak is készített portrékat.

Bárdos András kirúgása a TV2-ből

Bárdos András 2002-ben vette át Pálffy István helyét a TV2 híradójában, míg felesége, Máté Kriszta a TV2 indulása, 1997 óta volt látható a Tényekben. A házaspár 2003 szeptemberében közösen kezdte vezetni a csatorna híradóját egészen 2009 októberéig. Azóta 12 év telt el, de az okokról eddig nem szólaltak meg az érintettek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük