Hajdú Péter és gyönyörű barátnője, Eszter Cipruson romantikáznak - Ritka közös fotó
Hajdú Péter egyik kedvenc nyaralóhelyére, Ciprus szigetére utazott párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter imádja Ciprust, az elmúlt években rendszeresen - néha egy évben többször is - nyaralt a Földközi-tenger gyönyörű szigetén: hol családos emberként, hol gyerekeivel, máskor barátnőjével kettesben. 

Januárban derült ki, hogy a tévésnek új párja van, márciusban árulta el, hogy a szíve már nyolc hónapja foglalt, a gyönyörű, barna hajú Eszter az RTL Klub Reggeli című műsorában dolgozik, de nem a kamera előtt.  

Hajdú Péter párjával Cipruson

A 45 éves sztár áprilisban arról is beszélt, hogy húsz évvel fiatalabb szerelmével össze is költözött: három és fél évig egyedül élt, a válása óta volt pár komoly kapcsolata, de egyik sem tartott ilyen sokáig, és senkivel nem élt egy fedél alatt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nissi Beach🌴☀️😍 @eszterlng #cyprus #nissibeach

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter most Ciprusra utazott párjával. Bár közös fotókat nem szokott posztolni, most kivételt tett: Ayia Napa mesés tengerpartjáról tett ki képet kettejükről. A kommentelők szerint szép párt alkotnak, és Eszter nem csak gyönyörű, hanem természetes szépség. 

Keszthelyi Gyöngyvér új párja

Négy éve, hogy 2016. július 16-án elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Lili lánya édesanyja végig mellette volt. Keszthelyi Gyöngyvérrel 24 évig voltak együtt, a legendás énekes halálával feldolgozhatatlan űrt hagyott maga után. A 43 éves nő ugyanakkor sokat dolgozott magán és azon, hogy tovább tudja élni az életét. Mostanra az új szerelem is rátalált. 

Ezt is szeretjük