Hajdú Péter párja 18 kilót fogyott: Eszter ilyen karcsú 2 hónappal a szülés után

Hajdú Péter kedvese 2022. február 14-én adott életet közös kisfiuknak, Dominiknak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és kedvese, Eszter számára az idei Valentin-nap minden eddiginél különlegesebb volt, ekkor jött a világra első közös gyermekük. A szülés után a picit tündéri címlapfotón láthattuk először, azóta pedig az is kiderült, Dominik, ahogy nő, egyre jobban hasonlít az apukájára.

Immár több mint két hónap telt el, hogy a csinos tévés életet adott első csemetéjének. Eszter az Instagramon tudatta a követőivel, most látta elérkezettnek az időt arra, hogy szép lassan elkezdje leadni magáról a terhesség alatt felszedett kilókat.

Hajdú Péter párja a szülés után

Friss bejegyzésében elárulta, nem akart hirtelen belevágni a magas intenzitású edzésbe, inkább a fokozatosság híve. Azt is őszintén megosztotta a követőivel, amíg Dominik a pocakjában volt, nem vonta meg magától a finom falatokat.

"Talán egy kicsit túl komolyan vettem, hogy kettő helyett kell enni. Összesen 27 kg-t szedtem fel a várandósságom alatt, ami kicsit sem mondható egészségesnek. De mielőtt elhamarkodottan belevágnék az őrült edzésekbe, fontos, hogy a szervezetemet is felkészítsem rá. Császármetszés, szétnyílt hasizom: lesz bőven feladat. Mint megtudtam, mindkét esetben a megfelelő gyógytorna, manuálterápia elengedhetetlen" - írta pontosan nyolc héttel a szülés után.

Azt már Instagram-story formájában osztotta meg, hogy milyen sikeresen halad a diétában. Bár ő maga úgy érzi, mintha mindössze három kiló ment volna le róla, a mérleg jóval más számot mutat, a tévés 18 kilogramm mínusznál jár.

Az egész alakos fotó láttán sok kommentelő dicsérte karcsú alakját. Voltak, akik szerint már most is bomba formával rendelkezik, sőt akadtak, akik észre sem vették a felszedett kilókat. 

"Édesem! És hol van ez a plusz kg? Vagy már le is adtad? Nagyon szép vagy, komolyan nem látom, ebből már tuti, nagyon sok lement!”

"Kedves Eszter! Hol van a 27kg? Gyönyörű vagy, ebből semmi se látszik" - bókoltak a követői.

Radics Gigi 30 kilós fogyása

Radics Gigi a várandóssága alatt 30 kilót hízott, és mivel túlsúlyos gyerek volt, a változás megterhelte testileg-lelkileg, de mára leadta a felesleget, és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. Minden eddiginél szexibb képeken mutatta meg, milyen karcsú.

Ezt is szeretjük