Megszületett délelőtt Hajdú Péter 3. gyereke: a baba nevét is elárulta
Hajdú Péter augusztusban jelentette be, hogy húsz évvel fiatalabb menyasszonyával, Eszterrel első gyermeküket várják.

hajdú-péter-over
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter 2021 augusztusának elején adta hírül, hogy menyasszonya babát vár. Sokat vártak a bejelentéssel, csak a harmadik hónap után tudatták a nagyvilággal, hogy úton van első közös gyermekük. Erre megvolt az okuk, ugyanis Eszter korábban kétszer is elvetélt.

A tévés életében ezek után valószínűleg még nagyobb jelentőséggel bír majd a Valentin-nap, ugyanis harmadik gyermeke épp ezen az ünnepen jött a világra - tudta meg a Blikk. A lap beszámolója szerint a kis csöppség és az édesanyja is jól vannak, sőt a büszke szülők azt is megosztották, milyen szép nevet választottak a gyermeküknek: Hajdú Dominiknak keresztelték el a kisfiút.

Hajdú Péter kisfia megszületett

A várandósság alatt a műsorvezető az Instagramon mutatta meg a rajongóinak, milyen szépen kerekedik kedvese pocakja. Január 24-én töltött fel róla utoljára egy fotót a Life TV-n futó Ébredj velünk! téli szünetes újraindulása után, a produkciónak Eszter a főszerkesztője.

A 26 esztendős, közgazdász Eszter igazi karrieristának tartja magát, ezért nem meglepő, hogy a szülés előtti utolsó hetekben is a stúdió közelében volt. Korábban a Velvetnek azt nyilatkozta, hogy gyermeke megszületését követően fél évet biztosan otthon szeretne maradni, de ahogy ismeri magát, nem kizárt, amíg a kicsi alszik, néhány munkával kapcsolatos dolgot lehetséges, hogy elintéz majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2021 szeptemberében készült interjúból az is kiderült, ők nem azok a szülők, akik már hónapokkal a születendő gyermekük érkezése előtt elkezdték begyűjteni a babaholmikat. Egyrészt a babona miatt vártak az utolsó pillanatig, másrészt azért, mert a sztáranyuka halogatós típusnak vallja magát. Bár a pici nevét akkor még nem árulta el, annyit elmesélt, a névválasztás terén nem mindig jutottak dűlőre.

- Bár különböztek a nézőpontok, végül sikerült megegyezni: ő a hagyományosabb neveket, én a modernebb típusúakat részesítettem előnyben.

Azt is elmondta, szerelme milyen izgatottan várta harmadik gyermeke megérkezését. A műsorvezető már kétszeres édesapaként lépett a kapcsolatba, Eszter az alapján, ahogy látta, hogyan bánik lányával, Noncsival és fiával, Dáviddal, tudta, hogy csodálatos, odaadó édesapja lesz közös gyermeküknek is. Valamint arra szintén hamar rájött, harmincéves kora előtt szeretne szülni neki.

Kokó várandós felesége bikiniben

Kovács Kokó István 2021 novemberében tudatta a Facebook-oldalán a rajongóival, hogy 51 évesen négyszeres apuka lesz. Feleségével, Garami Katalinnal márciusra várják második közös kisfiukat. A karácsonyi ünnepeket nem a svájci otthonukban, és nem is Magyarországon töltötték, hanem paradicsomi környezetben, a Bahamákon.

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük