Rúzsa Magdi hármas ikrei kedden születtek meg: Orbán Viktor ezt üzente az énekesnőnek

Számos sztár gratulált Rúzsa Magdinak a gyermekei világra jöveteléhez, Orbán Viktor pedig külön posztban üzent.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi 2022 februárját már háromgyerekes édesanyaként köszönthette: az énekesnő szerda este azt posztolta a közösségi oldalán, hogy előző nap reggel, február elsején megszülettek a babáik. 

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” - írta. 

Rúzsa Magdi babái megszülettek

A 36 éves sztár a Honvédkórház Szülészeti Osztályának Újszülött Részlegéről jelentkezett be, és egy ágyban fekvő képet tett ki a szöveg mellé, a hármas ikrekről nem mutatott fotót. 

A gólyahírhez számtalan sztár gratulált, így Ördög Nóra, Epres Panni, Kiss Ramóna, Erős Antónia, Péter Szabó Szilvia, Csisztu Zsuzsa, Dobó Ági vagy Barta Sylvia, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor pedig a Facebook-oldalán külön posztban gratulált és üzent Rúzsa Magdinak. 

„Gratulálok Rúzsa Magdinak, Isten éltesse a családot!”, illetve az énekesnő képére az a felirat került: "Minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság!"

Amikor Rúzsa Magdi és férje úgy döntöttek, készen állnak a gyermekvállalásra, maguk sem gondolták, hogy kívánságuk ilyen hamar beteljesül, azt meg pláne nem, hogy egyszerre rögtön három baba szívhangját mutatja az ultrahang. 

Az énekesnő tavaly szeptember elején jelentette be, hogy várandós, nem sokkal később az is kiderült, hogy egyszerre lesz lányos és fiús anyuka. December közepén elárulta, milyen keresztnevek mellett döntöttek: a Keve, a Lujza és a Zalán keresztnevet választották ikreiknek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Megasztár harmadik évadának győztese karácsony előtt bevonult egy klinikára, hogy orvosi felügyelet alatt, biztonságban tölthesse a várandóssága utolsó heteit, hiszen azok három babával kockázatosak lehetnek.

- Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül ötkilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége - mesélte január harmadik hetében, miután betöltötte a terhesség 32. hetét a Hot! magazinnak.

Kokó várandós felesége bikiniben

Kovács Kokó István 2021 novemberében tudatta a Facebook-oldalán a rajongóival, hogy 51 évesen négyszeres apuka lesz. Feleségével, Garami Katalinnal márciusra várják második közös kisfiukat. A karácsonyi ünnepeket nem a svájci otthonukban, és nem is Magyarországon töltötték, hanem paradicsomi környezetben, a Bahamákon.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük