A Drága örökösök színésze az utcán találta meg hajléktalan apját: gyerek volt, amikor a férfi elhagyta

Haagen Imre és édesapja között évtizedekig nem volt kapcsolat, a színész kisgyerek volt, amikor szülei elváltak.

haagen-imre-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Haagen Imrét a Drága örökösök polgármestereként ismerte meg az ország 2019-ben. A színész nehéz időszakon van túl, elvesztette az édesapját. A gyászban az vigasztalja, volt ideje elbúcsúzni a férfitól, akivel azelőtt évtizedeken át semmilyen kapcsolata nem volt.

Az apja drámai sorsú ember volt: gyerekként állami gondozásba került, egészen addig nem volt senkije, amíg meg nem ismerte a feleségét. A házasságuk azonban nem működött, így a válás mellett döntöttek.

Haagen Imre édesapja

A sorozatsztár kisfiú volt, amikor szülei szétmentek, és apja kilépett az életükből. Sokáig neheztelt rá emiatt, de csak felnőttfejjel kezdte keresni az okokat a tettek mögött. Többször megfordult a fejében, hogy megkeresi, de mindig lebeszélte magát erről, végül a sors szólt közbe 2016-ban.

- Egy kedves, ám teljesen idegen nő írt rám a közösségi oldalamon, hogy a 12. kerületben van egy hajléktalan bácsi. Szörnyű állapotban van, és egyezik a vezetékneve az enyémmel - emlékezett vissza a Story magazinnak 2022 februárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mivel a Haagen ritka név, gondolkozás nélkül elindult, hogy megkeresse az említett bácsit. Nem kellett sokáig kutatnia, egy szakállas, járókeretes kis embert talált az utcán. Leült mellé beszélgetni, de nem fedte fel magát azonnal.

Haagen Imre a Drága örökösök bukott polgármestereként.
Haagen Imre a Drága örökösök bukott polgármestereként.
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

- Kérdeztem, hány gyereke van, mondta, kettő, az egyik 1970-ben, a másik 1973-ban született. Kijavítottam, hogy ’74-ben, erre még nem reagált. Majd a feleségéről érdeklődtem. Mondta, hogy "rég nem láttam”, mire én, hogy "már kilenc éve meghalt”.

Ezután a férfi elsírta magát, majd megkérdezte a beszélgetőpartnerétől, honnan tudja mindezt. Haagen ekkor mondta el neki, hogy ő a fia, majd felajánlotta, hogy elviszi a temetőbe. Az édesapja azonban tiltakozni kezdett, nem mehet úgy felesége sírjához, hogy egy szál virágot sem visz.

Ebből tudtam, bármi történt is, ő egy jó ember, akinek szörnyen nehéz sors jutott.

A színész édesapja nem csak fizikailag, mentálisan is rossz állapotban volt. Eleinte nem akart semmilyen segítséget elfogadni a fiától, végül engedte, hogy elvigye egy szállóra. 

- Ott azt mondták nekem, nincs sok remény arra, hogy akár egy évet éljen még. De végül öt év adatott meg nekünk.

Bereczki Zoltán ritkán látott édesanyja

Bereczki Zoltán és édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra, a kommentelők gyakran írják közös fotóikra, hogy le sem tagadhatnák egymást, és hogy a mosolyuk nagyon egyforma. Teniszezős képeik láttán azt is meg szokták említeni, milyen jó, hogy a színész anyukája ilyen remek formában van, hogy még együtt tudnak sportolni.

Cover-fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Ezt is szeretjük