Horváth Sisa és Jaskó Bálint 5 éve rajonganak egymásért: így szerettek egymásba a forgatáson
Képeken olyan magyar színészpárokat mutatunk, akiket a közös munka hozott össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg hollywoodi sztárpárról tudjuk, hogy a közös munka hozta össze őket. Az intenzív forgatási napok és a sok együtt töltött idő során sokszor derül ki, hogy a két szereplő közti vonzalom nem csak a kameráknak szól. Ám nem kell egészen Los Angelesig menni, hogy olyan szerelmesekre bukkanjunk, akik így találtak egymásra, a hazai sztárvilágban is akad jó pár példa erre.

2017-ben startolt el az RTL Klubon az Oltári csajok. A széria két szereplője, a Horváth Sisa Anna által megformált Angéla és Jaskó Bálint Márkja a történet szerint nem tudták távol tartani magukat egymástól, hiába volt tiltott a románcuk, mégis összejöttek. Megformálóikkal ugyanez volt a helyzet, azzal a különbséggel, hogy náluk semmi nem akadályozta, hogy egy párrá váljanak.

Magyar színészek, akiket a közös munka hozott össze

A két sztár között már a szereplőválogatások során izzott a levegő, pont emiatt esett rájuk az alkotók választása. Bár a képernyőn is látszott, mennyire összeillenek, a sorozat 2018-as befejezése után jöttek rá igazán, hogy nem bírnak egymás nélkül élni.

- Nagyon jó barátok lettünk, aztán amikor befejeztük a közös munkát, akkor jöttünk rá, hogy nem akarunk egymás nélkül létezni. A legnagyobb ajándék, hogy mi találkoztunk! - mesélte a színésznő a Hot! magazinban 2021 márciusában.

Két évnyi randizás után 2019 augusztusában mondták ki a boldogító igent egy eszményi esküvő keretein belül. Meghitt, mezítlábas menyegzőt tartottak Balaton-felvidéken. Elmondásuk szerint azzal, hogy kimondták a boldogító igent, még jobban megerősödött bennük, hogy megtalálták egymásban a nagy Ő-t.

Nem Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint az egyetlen hazai sztárpár, akiket egy forgatás vagy színházi próbák hoztak össze. Képeken mutatjuk, kik azok, akik hasonló módon találtak egymásra.

Ezt is szeretjük