Ráncai miatt szóltak be Rácz Jenő feleségének: Dóri fotója kommentlavinát indított el

Gyuricza Dórit nem érdekli a rosszindulatú komment, büszke a nevetőráncaira. Híres és civil követői szerint igaza is van, úgy szép, ahogy van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírességek, akik kiállnak a rivaldafénybe, nemcsak az ismertség előnyeit, hanem annak negatív oldalait is megtapasztalják.  

Azok, akik az Instagramra gyakran posztolnak magukról fotókat, pláne, ha a ruhájukat, sminkjüket, frizurájukat helyezik előtérbe, sokszor kapnak a külsejükre a dicséretek mellett bántó megjegyzéseket is. 

Gyuricza Dórinak ráncai miatt szóltak be

Rácz Jenő feleségét, Gyuricza Dórát 128 ezren követik, és bár még csak a húszas évei közepén jár, egy kommentelő beszólt neki a nevetőráncai miatt. Az illető szerint nem gyereket kellett volna vállalnia, hanem egy arckezelést, mert nagyon lestrapáltnak tűnik. 

"Büszke vagyok minden rácomra. Annak a jelei, hogy milyen sokat nevetek és mosolygok életemben. Na, meg nem is tudtam, hogy az embernek mérlegelnie kell, hogy gyermekáldás vagy arckezelés. #szeresdmagad #nincsmitszégyellned" - vágott vissza a sztárséf várandós felesége, aki egy montázst is összevágott a kifogásolt ráncaiból. 

A bejegyzését kevesebb mint egy nap alatt 15 ezren lájkolták, és több mint hatszázan kommentálták. Férje, Rácz Jenő csak annyit írt a bejegyzéshez, hogy "Beteg állatok…!"

"Jézusom! És amikor leírta, visszaolvasta, akkor elégedetten nyomott a küldés gombra... neki abban a 2 percben jobb volt... 2 percre… neki 2 percig volt jobb... neked meghagyva minden pillanatot " - olvasható Tóth Gabi hozzászólásában. 

"Álomszép vagy Dórikám!!!" - dicsérte Rubint Réka. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

"Milyen lelkivilága van annak, aki ilyen üzenetet ír?!"

"Jesszusom! Amit írt, jól tükrözi az ő értelmi szintjét. Csak sajnálni lehet az ilyet, mert nagyon boldogtalan és elégedetlen lehet önmagával."

"Úristen!!! Milyen emberek vannak!!! Sose mosolyogj kevesebbet!!! És következőre is inkább a gyermekáldást válaszd!!!"

"Úristen, ezt komolyan valaki leírta?  Micsoda gonosz emberek vannak. Az irigység sugárzik a szavaiból, nincs benne semmi igazság! Én nem szoktam sztárolni meg egekig magasztalni senkit, de így tökéletesek azok a kis ráncok a szemed alatt, ahogy vannak!" - vették védelmükbe a hozzászólók.

Csonka András ráncfeltöltése

Az 56 éves színész egyetlenegyszer feltöltette ráncait, de nagyon megbánta, hogy rávette magát a műveletre, ugyanis nem azt az eredményt kapta, amire számított. Soha többé nem plasztikáztat, úgy elrontották a hialuronsavas ráncfeltöltését.

Csonka András pórul járt a ráncfeltöltéssel: megszólták az arca miatt

Csonka András soha többé nem veti alá magát semmilyen kezelésnek.

Elolvasom
Ezt is szeretjük