Voksán Virág a plasztika előtt teljesen másképp festett: fiús külseje volt az iskolában
Voksán Virág az általános iskolában ellentettje volt felnőttkori önmagának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Voksán Virág 2006-ban robbant be a köztudatba a nyuszis magazinnak köszönhetően, ugyanis abban az évben ő lett a Playmate-verseny közönségdíjasa. Később a magyar Miss Hawaiian Tropic címét is megszerezhette, sőt a Playboy atyja, Hugh Hefner villájában is bulizhatott 2008-ban a sajtómágnás 82. születésnapján.

37 évesen kétgyermekes családanyaként is olyan szexi, mint egykor. Ha megnézzük a friss felvételeket róla, egyből szembetűnik az önbizalom, amellyel az Instagram-fotókon pózol. Ezek alapján sosem gondolnánk, hogy valaha gondja volt az önértékeléssel, pedig kislányként korántsem volt megelégedve a külsejével.

Voksán Virág kislányként

Az általános iskolás tablóképén még teljesen máshogy festett. Hajszíne szőkésbarna volt, valamint a vonásai is merőben eltértek attól, ahogy most kinéz. Később sem lett csajosabb, főleg, hogy rövid, szinte tüsi frizurát hordott.

voksán-virág-gyerekkori-fotó
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Sosem voltam én az osztály legszebb lánya, nagy kék szemekkel, hosszú, szőke hajjal. A legcsendesebb címet kaptam volna, egyáltalán nem voltam népszerű - mesélte a Fókusz interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A gimnázium hozta meg számára a változást, egyre jobban foglalkoztatta a külseje, elkezdett sminkelni, és a haját platinaszőkére festette. Ekkoriban már jobban kivette a részét a közösségből, sőt a legmenőbb lányok között tartották számon. Ennek ellenére nem volt megelégedve sem az arcával, sem a melleivel, ezért döntött úgy, hogy plasztikáztat. 

voksán-virág
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nagyon vékonynak tartottam a számat, ezt 13 évvel ezelőtt feltöltettem, azóta már szedettem ki belőle mindkét oldalon. Bár száz százalékig nem vagyok soha megelégedve, azt gondolom, amin tudtam, javítottam.

A magyar sztárok plasztikai sebészének felesége

Dr. Krasznai Zsolt neve sokak számára csenghet ismerősen. Olyan hazai hírességek szépültek a keze alatt, mint Vasvári Vivien, Péter Szabó Szilvi vagy Zimány Linda. Ám hiába veszik körbe nap mint nap gyönyörű nők, az ő szíve 17 éve csakis feleségéért dobog.

Ezt is szeretjük