Felismered a Gubás Gabit? A 46 éves színésznő jó pár évvel idősebbnek néz ki koránál
Gubás Gabi az El a kezekkel a papámtól forgatásán nemcsak rendhagyó külsőt kapott, de jócskán öregítettek is rajta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubás Gabit legutóbb az RTL Klub háromévados, Válótársak című sorozatában láthattuk Zsófi, a gyönyörű, kétgyerekes édesanya, Sáfár Bálint (Stohl András) válófélben lévő feleségének szerepében. 

A színésznőt új filmjében alig ismerni fel: néhány hete a Dobó Kata rendezésében készülő, El a kezekkel a papámtól címet viselő zenés, családi mesefilmben forgat. Nemcsak rendhagyó külsőt és kosztümöket kapott, de jócskán öregítettek is rajta. 

Gubás Gabin jócskán öregítettek

A Jászai Mari-díjas színésznő Kamillát, a nagy élettapasztalattal bíró táborvezetőt személyesíti meg, aki a főszereplő kislány, Dorka és barátai nyaralását felügyeli Varázsligeten. Ahogyan a többi szereplőé, úgy az ő megjelenése sem mindennapi, ráadásul jócskán hozzá kellett adni a 46 éves sztár éveihez, hogy átlényegüljön Kamillává. Különleges kosztümjéhez méretes, piros szemüveget és ősz tincseket is kapott.

gubas-gabi-valotarsak
Fotó: RTL Klub

- Amikor felkértek Kamilla szerepére, még egy sokkal idősebb karakter szövegét kaptam meg, de mivel az egész stábon fiatalítottak, így végül Kamilla is nyert pár évet, és rám írták a szerepet. De így is tíz évet kellett öregednem. Vicces, mert húszéves korom óta őszülök, és ha hagynám lenőni a hajam, nagyjából úgy festenék, mint Kamilla - úgy szoktam mondani: "mákos Gubásan". 

gubas-gabi-el-a--kezekkel-a-papamtol
Fotó: Megafilm

- A saját hajamból, szivacsból és valódi hajból készült ősz tincsekből megalkotott, toronyszerű frizurám két és fél óra alatt készül el, a sminkkel kapok pár ráncot, elmélyítik a vonalakat, a nagy piros szemüveget pedig kifejezetten megszerettem. A fantasztikus jelmezek segítenek hozni a karaktert. Mire elkészülök, úgy érzem, meg is érkezett Kamilla - mesélte a forgatásról.

Karakteréről annyit tudni még, hogy élettapasztalata miatt tekintély övezi, igazi harcos típus, ötször vált el. A gyerekeket arra tanítja, hogy legyenek életrevalók, ismerjék meg a dzsungel törvényeit, mert ez a kulcs a túléléshez. Nemcsak a gyerekeket pátyolgatja, de Esztert (Csobot Adél) is, akit arra biztat, hogy merje megélni az érzéseit, felvállalni a szerelmet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gubás Gabi örült, amikor felkérték, szerepeljen a zenés moziban. A kétgyerekes színésznőnek eddig három gyereklemeze is megjelent, ezek közül a Bergengóciából jöttünkért Fonogram-díjat kapott. 

- Szívem csücske az éneklés, amit eleinte csak a saját gyerekeim hallgattak nagy lelkesedéssel, később a Mikulásgyárnak készítettünk egy gyereklemezt, amit a Biomese és a már említett harmadik követett. Nagyon élvezem a gyerekkoncerteket! Nekik nem lehet félgőzzel játszani, 100%-on kell teljesíteni.

gubas-gabi-csobot-adel
Fotó: Megafilm

- De a beleadott rengeteg energia (van, hogy több kilót leadok egy koncert alatt!) kamatostul megtérül. Például öröm látni, amikor a fáradtan érkező, babzsákokon elterülő szülők szeme is csillogni kezd, újra gyerekké válnak, és a gyerekeikkel együttműködve élvezik a zenét. 

Az El a kezekkel a papámtól című filmben is hallhatjuk, már fel is énekelte a dalát, amit Rakonczai Viktor szerzett.

A mi kis falunk Zömbiknéje

Tóth Enikő A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvanévesen is gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akit általában ő szinkronizál. 

Ezt is szeretjük