Felismered Liptai Claudiát? Barna, rövid hajjal nagyon másképp néz ki
Liptai Claudia A Tanár 3. évadában tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly júliusban derült ki, hogy Liptai Claudia közel húsz év után visszatér az RTL Klub képernyőjére: ekkor indult A Tanár harmadik évadának forgatása, amelyben a színésznő-műsorvezető is szerepet kapott. 

Pont a 46. születésnapján kezdte meg a munkát a sikerszéria stábjával. Akkor azt nyilatkozta, édesanyaként különösen közel állnak hozzá azok a társadalmi kérdések, amelyeket A Tanárban érintenek.

Liptai Claudia A Tanár 3. évadában

Kevesen emlékeznek rá, hogy Liptai Claudia műsorvezetői karrierje az RTL Klub képernyőjén kezdődött: színésznőként 1998-tól az RTL Klub Csííz című műsorában, a következő évben pedig a Pasik! című sorozatban láthattuk, majd 2001 májusában debütált műsorvezetőként a Találkozások című magazinműsorban. Ugyanebben az évben átszerződött a TV2 csatornához, amivel 2018 decemberében nem hosszabbította meg a szerződését. 

2020. április 11-től szombat esténként A Tanár 3. évadában lesz látható az RTL Klubon. Liptai Claudia a gimnázium új matektanárát, Barbarát alakítja a sorozatban. A szerepre több mint húsz színésznőt castingoltak, mind közül  Liptai volt a legjobb, mondta a Fókusznak 2019 nyarán Kovács Dániel Richárd, A Tanár főrendezője. Az is kiderült, hogy teljesen másképp fog kinézni a szerepben, mint ahogy a nézők eddig megszokhatták. 

- Ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy valami olyasmit hozzak létre, ami talán soha nem volt a színésznői életemben: egy tök más Claudia - mondta tavaly a sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Bors tavaly úgy értesült, egy leharcolt, túlterhelt, a negyvenes évei végén járó nő bőrébe kell bújnia, és a szerep kedvéért nemcsak viseltes ruhákat, de parókát is kap.

- Claudia egy átlagos, negyvenes évei végén járó matematikatanárt alakít majd, a kitalált karakteréhez illeszkedik az öltözéke, a sminkje, és akár a parókája is, ha lesz - árulta el a napilapnak Hermann Péter kreatív igazgató.

Liptai Claudia lánya, Panka

Meseszép helyen pihent februárban Liptai Claudia családjával és barátaival. A Maldív-szigeteken töltöttek egy hetet, melynek minden pillanatát élvezték. Nem csak a festői tájon akadt meg a rajongói szeme, a Panka lányáról készült képeket is imádták. Közös szelfijeikre csak úgy özönlöttek a lájkok.

Ezt is szeretjük