Liptai Claudia újra az RTL Klubon - Ezzel a műsorral tér vissza a képernyőre
Liptai Claudia műsorvezetői karrierje az RTL Klubon indult, most itt lesz újra látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia az RTL Klub képernyőjén tér vissza a képernyőre. Annak idején ennél a csatornánál kezdődött a műsorvezetői karrierje: színésznőként 1998-tól az RTL Klub Csííz műsorában láthattuk, a következő évben pedig a Pasik! című sorozatban, majd 2001 májusában debütált műsorvezetőként a Találkozások című műsorban. Ezt követően átszerződött a TV2-höz, ahol 2001-ben kezdte el vezetni a Claudia Show-t.

2018 decemberében mindenkit meglepett, amikor Liptai Claudia bejelentette, hogy 17 év után otthagyja a TV2-t. Több oka is volt döntésének: azt mondta, egyrészt kisfia, Marci mellett már nem tudott olyan kötöttségeket és feladatokat elvállalni, amiket a tévés szakma megkövetel, másrészt rájött arra, hogy a maga ura akar lenni, mint a férje, Pataki Ádám mestercukrász. A 46 éves színésznő-műsorvezetőt azóta nem láttuk képernyőn, ez azonban a közeljövőben változni fog. 

Július elsején elindult A Tanár című sorozat harmadik évadának a forgatása, Liptai Claudia ezzel a produkcióval tér vissza fél év kihagyás után a képernyőre és 18 év után az RTL Klubra - derült ki a csatorna Fókusz című műsorában ma este. Épp a születésnapján, július 15-én volt az első forgatási napja. Azt mondta, imádja a magyar sorozatokat, édesanyaként pedig különösen közel állnak hozzá azok a társadalmi kérdések, amelyeket a Tanárban érintenek. 

- Amikor megkeresett ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, hogy van-e képességem még erre. Van olyan színész, akinek jólesik a casting, én mindig izgulok ezekben a helyzetekben. Aztán végül úgy éreztem, hogy egész jól sikerült - mesélte a színésznő-műsorvezető.

liptai-claudia
Fotó: TV2

- Több mint húsz erre alkalmas színésznőt néztünk meg. Egytől egyig kiváló színésznők voltak, és azt kell mondjam, hogy Liptai Claudia volt a legjobb. Nagyon passzol hozzá ez a szerep - árulta el Kovács Dániel Richárd, A Tanár főrendezője. 

Liptai Claudia a gimnázium új matektanárát, Barbarát alakítja a sorozatban, és teljesen másképp fog kinézni ebben a szerepben, mint ahogy a nézők eddig megszokhatták. 

- Ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy valami olyasmit hozzak létre, ami talán soha nem volt a színésznői életemben: egy tök más Claudia - osztotta meg a nézőkkel a 46 éves sztár. 

Liptai Claudia fiatalkori fotói

Liptai Claudia rengeteget változott, régebben még vörös, göndör hajú és kicsit teltebb volt. Több rajongója szerint a vörös volt az ő igazi hajszíne, hiszen sokáig így ismerhettük őt, csak néhány évvel ezelőtt váltott szőkére.

Ezt is szeretjük