Gryllus Dorka visszavonult a nagy nyilvánosságtól: ezért szerepel kevesebbet a színésznő

Gryllus Dorka elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől.

gryllus-dorka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka az utóbbi időben egyre kevesebbet szerepel a médiában, amelynek főbb okairól Kadarkai Endre Szavakon túl című podcastjában beszélt.

2023 februárjában láthatták a rajongók a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál díszmegnyitóján, amely hosszú ideje az egyik legfényesebb megjelenése volt a nyilvánosság előtt. A színésznő eltűnése mögött komoly indokok és tudatos döntés állt.

Gryllus Dorka eltűnése a reflektorfényből

Gryllus Dorka szerint az idő múlásával egyre kisebb az esélye arra, hogy szerepeket kaphasson meg. A címlapokon való szereplése kapcsán pedig szándékosan döntött úgy, hogy nem vállal ilyen megjelenéseket.

gryllus-dorka2
Fotó: Youtube/ Szavakon túl

- Húsz és harminc között a szerepek aránya fele-fele, negyven és ötven között pedig egyharmad-kétharmad. A címlapokról való eltűnésem: nem azt mondom, hogy soha, nem akarok paraszt sem lenni, mert voltam címlapon, de nem az van, mint húszéves koromban, amikor az ember csinosabb. A fiatalságnak van egy ilyen ereje.

Nem szívesen posztol a közösségi médiában, úgy érzi, ezekre a felületes dolgokra egyáltalán nincsen szüksége.

A cikk az ajánló után folytatódik

Iratkozz fel a Femina Spotify csatornájára!

Ha tetszett az interjú, iratkozz fel podcast csatornánkra, és értesülj elsőként a Femina legújabb adásairól. Rendszeresen jövünk még több izgalmas beszélgetéssel, ne maradj le! 

 

 

Promóció

- Nekem az nagyon sok időbe telik, hogy az emberekben és a kapcsolatokban bízzak. Például az óvodában egy évig nem is szóltam senkihez, sokszor ez a kislány előjön belőlem újra. A social mediában nincsen bennem az az igény, hogy lefényképezzem magamat, mert annyira kretén dolog. Vannak színésznők, akikben működik ez az egészséges exhibicionizmus.

Ami a magánéletét illeti, Simon Kornél színésszel már több mint tíz éve alkot egy párt. Két fiút nevelnek együtt, a tízéves Somát és a két és fél éves Áront.

gryllus-dorka3
Fotó: Profimedia

- Nekem szuper, én most annyira jól vagyok! Aranyosak a gyerekek, és szeretem, amiket csinálok. Bizonyos dolgok elmúltak, de jó dolgok történnek, és ez szórakoztat.

Tudtad, mit mondott Polgár Tündének a férje fia?

Polgár Tünde minden igyekezete ellenére a férje elsőszülött fiával, Ádámmal és a második házasságában született lányával, Szilviával sokáig nem tudott jó viszonyt kialakítani. Főként a fiúval fordult elő gyakran nézeteltérése. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük