Polgár Tündét lek*rvázta a férje első házasságából született fia: Árpád vallott a családi viszályról

Polgár Tündét hosszú ideig nem fogadták el a férje gyerekei, főleg Árpád elsőszülött fia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tündét sokan irigylik, amióta a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban beleláthattak a mindennapjaiba. Azóta férjével, Polgár Árpáddal több műsorban is szerepeltek, pazar életüket a YouTube-videóikban is bemutatják. 

Hiába azonban a Magyarországon és Amerikában felépített sikeres üzlet, a villák, fényűző utazások, a családi életük nem volt mindig harmonikus - erről az üzletember Egy Polgár sorsa című könyvében írt. 

Polgár Tünde és férje gyerekei

Polgár Tünde minden igyekezete ellenére a férje elsőszülött fiával, Ádámmal és a második házasságában született lányával, Szilviával sokáig nem tudott jó viszonyt kialakítani. Főként a fiúval fordult elő gyakran nézeteltérése. 

polgar tunde-ferje
Fotó: TV2

„Nekem a legnehezebb a helyzetem, hiszen ezekben a vitákban én vagyok az ütközőpont. Nem tudom, mi a konfliktus igazi alapja, Tünde nagyon igyekszik megfelelni, de a gyerekeimnél néha gyakran falakba ütközik” - idézte Polgár Árpád szavait a könyvéből a Story magazin

A cikk az ajánló után folytatódik

„Sajnos előfordulnak konfliktusok köztük. Ádám üvölt, lek*rvázza-aranyásózza Tündét, aki pedig hallgat és bezárkózik. Én meg tehetetlenül szenvedek középen. Mindent meg tudunk beszélni Tündével, de ezeket a helyzeteket nehezen tudjuk feldolgozni. Látom, mennyire bántja, de igyekszik mosolyogni és továbblépni.”

polgar-tunde-ferje
Fotó: TV2

Polgár Tünde és Ádám kapcsolata aztán az évek során rendeződött, de apa és fia a munka miatt nagyon összevesztek, egy hangos szóváltás után Ádám kiviharzott az irodából, közölte, nem akar az apja nyomdokaiba lépni, nem tervezi, hogy átveszi a cég vezetését. Hónapokig nem beszéltek, nehezen találtak vissza egymáshoz, és bár Ádám ma már sikeres abban, amit csinál, Polgár Árpád a könyv írásakor is azt érezte, apaként elbukott. 

Polgár Tünde fiatalkori fotója

Polgár Tünde több mint két évtizede alkot egy párt Polgár Árpáddal, aki ingatlanokkal és régiségekkel üzletel. Az Instagramon követőivel megosztotta, hogy immár 23 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban. 

Ezt is szeretjük